Genel

Bakan Beklediler ama Tarlaya incelemeye gitmedi

Bakan Beklediler ama Tarlaya incelemeye gitmedi

Loading

Aksaray’da geçtiğimiz haziran ayı ortalarında yaşanan sel ve dolu felaketinden dolayı Aksaraylı çiftçiler büyük zarara uğradı. Ak Partili yetkililer büyük zarara uğrayan çiftçiye Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’yi Aksaray’a getireceğiz sorunlarınızı dinleyecek dedi. Bunlar çok sevindirici ve umut verici olarak Aksaraylı çiftçiler tarafından değerlendirildi. Zararı büyük olan çiftçiler Tarım ve Orman Bakanı tarlalarımızı gezip zararımızı yerinde görür diye umut ederken hayal kırıklığına uğradılar.

Bakan Aksaray Dışına çıkıp Tek bir Felakete Uğrayan ekili alana gitmedi. 

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin Aksaray ziyaretinde ilk durağı Aksaray Belediyesi oldu.

Bakan PakDemirli’yi Belediye önünde AK Parti Aksaray Milletvekilleri İlknur İnceöz ve Cengiz Aydoğdu, MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı, Vali Ali Mantı, Belediye Başkanı Evren Dinçer, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kılıç, İl Genel Meclis ve Belediye Meclis Üyeleri karşıladı.

Ziyaret esnasında Belediye Başkanı Evren Dinçer, ziyaretin anısına Bakan Pakdemirli’ye çini tablo hediye etti.

AMA AKSARAY BELEDİYESİ SEL VE DOLU FELAKETİNDEN ETKİLENMEMİŞ İDİ.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin Aksaray ziyaretinde ikinci durağı Aksaray Ticaret Borsası oldu.

Aksaray Belediyesi ziyaretinden sonra beraberinden protokol üyeleri ile Aksaray Ticaret Borsası’na geçen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, burada hububat satış ihalesine katıldı.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin Aksaray ziyaretinde üçüncü durağında Aksaray Organize Sanayi İş Adamları Derneği’nin (OSİAD) yeni binası için düzenlenen açılış törenine katıldı.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin Aksaray ziyaretinde dördüncü durağında Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) faaliyet gösteren SÜTAŞ Anonim Şirketi ile hububat silo imalatı yapan Altuntaş A.Ş. OBİAL Silo fabrikası ve Ağaçlı Silo Limited Şirketi ziyareti oldu.

Ağaçlı Melendiz Otelde, Tarım Orman Sektörü Değerlendirme Toplantısı’na katılan Bakan Pakdemirli, burada tarım ve hayvancılık sektörü temsilcileri ile bir araya geldi. Daha sonra Ankara’ya gitmek üzere Aksaray’dan ayrıldı.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin Aksaray ziyaretinde SEL VE DOLU FELAKETİ SEBEBİ İLE ZARAR GÖREN HİÇBİR EKİLİ TARIM ALANI ZİYARET EDİLMEDİ.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin Aksaray ziyaretinde Taşpınar halısı ve çini tablo hediye edilip BAKANI AKSARAY’A GETİRDİK DENİLSİN diye. BAKAN AKSARAY’A  AK PARTİ TEŞKİLATI TARAFINDAN ( Milletvekili , İl Başkanı veya Nufuzlu bir Ak Partili sayesinde) GETİRİLDİ. Bakanı Tarlada bekleyen çiftçi beklediği ile kaldı.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin Aksaray ziyaretinde Ak Parti Bakanı Aksaray’a getirdik diye hava attığı ile kaldı . Her zaman olduğu gibi Gariban çiftçi Tarlada bekledi Sanayici ve iş adamları Bakanı yedirip içirip hiç bir şey yokmuş gibi Aksaraylı çiftçi sel ve dolu afetinden zarar görmemiş gibi Bakanın karşısına geçip brifing verdiler. Tarım Bakanını Tarım arazilerinde ( Sel ve Dolu Felaketinden zarar gören) inceleme yapması yerine fabrika gezdirdiler.

Ne diyelim Eskiler ne güzel söylemiş. ” Paran varsa cümle alem kulun Paran yoksa cehenneme kadar yolun.”

Kalın Sağlıcakla

İzzet Tınmaz

Önemli Dip Not: Bu yazı birilerine hakaret etmek için değil yanlış gördüğünüz konularda ELEŞTİRMEK için kaleme aldım.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL