Genel

Bakalım kimlerin başı ağrıyacak

Bakalım kimlerin başı ağrıyacak

Aksaray’da bir kısım Basın kuruluşlarına özellikle İnternet Haberciliği yapan bir kısım İnternet Haber Sitelerine Aksaray Valiliği ve Aksaray Emniyet Müdürlüğü tarafından uygulanan HABER SANSÜRÜ kimlere fayda sağlar.

Öncelikle Aksaray’da Binlerce takipçisi olan İnternet Sitelerine HABER SANSÜRÜ Uygulaması ne zaman BAŞLADI.?

Aksaray’da Binlerce takipçisi olan İnternet Sitelerine HABER SANSÜRÜ Uygulaması Emrini Hangi Yönetici verdi.?

Binlerce takipçisi olan İnternet Sitelerine HABER SANSÜRÜ Uygulaması Türkiye Cumhuriyetinde 81 Vilayet içerisinde Sadece Aksaray ilinde olması ne anlama gelmekte.?

Aksaray’da Binlerce takipçisi olan İnternet Sitelerine HABER SANSÜRÜ Uygulaması Kimlere ÇIKAR SAĞLIYOR.?

Aksaray’da Binlerce takipçisi olan İnternet Sitelerine HABER SANSÜRÜ Uygulamasına Gazeteciler Cemiyeti İsmi altında kurulan Aksaray’da faaliyet Gösteren bu Dernekler  ne iş yaparlar.?.

Konuşunca, birilerinin kuyruğuna basınca, işini yapana eyvallah, işini yapmayana yanlış yapıyorsun dediğimiz için mi Aksaray’da Binlerce takipçisi olan İnternet Sitelerine HABER SANSÜRÜ Uygulaması yapılıyor. ?

Aksaray’da Basın kuruluşları arasında ayrımcılık yapmanın fikir babası kim?

Bu sorular uzar gider. Giderde çözüme kavuşturacak kişi bulunur mu o muammada.

Bu makale birçok kişiyi rahatsız edecek. Hatta bazıları suçunu örtmek için adli yollara da başvuracak. Bunların bilincindeyim.

Ortada bir haksız uygulama var.

Birileri nüfusunu kullanarak bu uygulamanın başlamasına sebep oldu. Oldu da sonucunun ne olacağını tahmin etmek hiç zor değil.

Aksaray’da Binlerce takipçisi olan İnternet Sitelerinin takipçileri adına soruyoruz Aksaray’da Binlerce takipçisi olan İnternet Sitelerine HABER SANSÜRÜ Uygulamasının son bulması için HUKUKİ YOLLARA MI Başvurmak gerekiyor.?

HUKUKİ YOLLARA Başvurmak ve bunu ULUSAL BASIN KURULUŞLARINDA Haberleşmesini sağlamak Diğer iller arasında AKSARAY’IN İmajına Zarar vermez mi.?

Aksaray’ın tanıtımı için kucak dolusu para harcayan, çeşitli organizasyonlar düzenleyen Aksaraylı yöneticilerin bütün çabalarını bir kalemde silmek olmaz mı?

Aksaray’da Binlerce takipçisi olan İnternet Siteleri yöneticileri Kamera karşısına geçip “ Haber sitemize HABER SANSÜRÜ Uygulaması YAPILIYOR “ diye kayıt yapıp bunu ulusal Televizyonlara ve ulusal Yazılı medyaya gönderdiğinde bu uygulamaya neden olanlar ne yapacak?

Ben kısaca özetleyeyim, Soruşturmalar açılacak, Müfettişler gelecek, birileri mevki ve makamından olacak, Aksaray’ın imajı sarsılacak, Oluk oluk paralar harcanarak Aksaray’ın tanıtımını yapanların emekleri bir anda buhar olacak, bunlara sebep olanlara her halde madalya takmayacaklar.

Benim için sorun yok. Makaleyi okuyup sonrada kendine iş bulanlar. Koştur koştur şikâyet dilekçeleri hazırlayıp beni şikâyet edecek. Belki ifadem alınacak beklide gözaltına alınıp “ Bunun Sesi Fazla Çıkıyor birkaç gece nezarette kalsın da aklı başına gelsin” deyip birkaç gece nezaretin o havasını tatmama yardımcı olacaklar.

Ben kendi davamda haklı olduğumu düşünüyorum. Aksaray’da Binlerce takipçisi olan İnternet Sitelerine HABER SANSÜRÜ Uygulaması neticesi bu siteleri takip ederek Aksaray hakkında bilgi edinen olan olayları an ve an takip etme fırsatı bulan BİNLERCE takipçiye haksızlık yapıldığına inanıyor ve bu uygulamanın son bulacağı tarihe kadar da bu mücadeleyi sürdüreceğim.  Sonucu ne olursa olsun buna da katlanacağız.

İşte yine dilimi tutamadım.

Birilerinin yine kovanına çomak soktum.

Ben buyum HAKSIZLIĞA DAYANAMAM.

Sonucu ne olursa olsun. Tehdit edilmeye, susmam için başıma silah dayanmaya, Arabamın lastiklerinin parçalanmasına, Gazetecilik kimliğimi kullanarak çıkar sağlıyor yalanlarına, siteye reklam verecek kişilerin engellenmesine,” Seni beş parasız bırakıp bu mesleği bıraktıracağım “sözlerine, insanlar gözünde itibarsızlaştırmak için hakkımda olmayan şeyi olmuş gibi gösteren şaklabanlara, birilerinden çıkar sağlamak için kullanmaya kalkıp başaramayan şarlatanlara, Savcı karşısında ifadeler vermeye alıştım.

İçimi Döktüm kimseye iftira atmadım. Olmamış bir olayı olmuş gibi gösterme çabasına da girmedim. Ortada bir haksızlık var bu haksızlığa sebep olanları uygun bir üslup ile eleştirdim. Tabii eleştiriye açık olanları. Fikirlerimi belirterek görüşlerimi paylaştım. Ülkemizde FİKİR ÖZGÜRLÜĞÜ OLDUĞUNA İNANARAK.

Unutmayın

GEREKMEDİKÇE SOKAĞA ÇIKMAYALIM.

MASKESİZ DOLAŞMAYALIM.

SOSYAL MESAFE KURALLARINA UYALIM.

KİŞİSEL TEMİZLİĞİMİZE ÖZEN GÖSTERELİM.

Sağlık, bereket ve mutluluğunuz daim olsun.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL