Genel

Ayhan Erel’in yerine alternatif vekil arayışı

Ayhan Erel’in yerine alternatif vekil arayışı

İYİ PARTİ nin başarılı milletvekili Ayhan Erel’in yerine alternatif vekil arayışı için birileri düğmeye mi bastı.

Ak Parti’ye sempatisini her platformda açıkça belirten Aksaraylı bir gazetecinin kaleme aldığı makale Ayhan Erel’in yerine alternatif vekil olarak seçimlerde yeni bir ismi ön plana çıkartma gayreti olarak değerlendirmek, hiç te yanlış olmaz.

Geçtiğimiz günlerde kaleme alınan makaleden bir alıntı yapalım makalede bir isim ön plana çıkartılıyor. ORHAN AYDIN için yazılan bir makalede ; “Çeyrek asır Konya’da Aksaraylıların dertlerine derman olan , ASÜ’ nün temeli olan Yüksek okulu kuran ,Aksaray’ın doğal gaza ilk kavuşanlar listesine alınmasının sağlayan, Polis Okulunun kapatılmasını önleyerek Yüksek okul olmasını sağlaması ve Ulu Cami’nin yıkılmasını önlemesiyle çöl ve ova ’ya rekor sayıda elektrik şebekesi çektirmesi başta olmak üzere il genelinde dileyen herkese hizmet götüren akademisyen ve yazar İYİ Parti İstişare kurulu üyesi ORHAN AYDIN yeniden aktif siyasete döndü.”  ( Haber Ali GENÇ ) (Alıntıdır)

ORHAN AYDIN ismini ön plana çıkartan bu makalede anladığım kadarıyla İyi parti Aksaray Milletvekili Ayhan EREL yerine alternatif bir isimin ön tanıtımı kaleme alınmış.

Aksaray için oldukça hizmetler yaptığı anlatılan bu makalede Halen Konya ilinde yaşayan ORHAN AYDIN için adeta Aksaray için İYİ PARTİ’den milletvekili seçilmesi gereken bir şahsiyet gibi söz edilmesi seçime yaklaşılan bu günlerde bana oldukça manidar geldi.

25 yıldır Konya’da ikamet eden ORHAN AYDIN’nın ismi ne oldu da ön plana çıktı.?

ORHAN AYDIN bu kadar Aksaray Sevdalısı bir kişiydi de neden Aksaray Yerine Konya’da yaşamayı tercih etti. ?

Ayhan EREL Aksaray’ı temsil edemiyor da o yüzden başka bir alternatif isim ön palana çıkartılmak isteniyor. ?

Ayhan EREL mevcut il yönetimiyle sorunlar yaşıyor da o sebepten mi farklı bir isim İYİ PARTİ siyasi vitrininde gösterilmeye çalışıyor.

Sorular sorularr ardı arkası gelmeyen sorular cevap arayan binlerce soru ve hepsi cevap bekliyor. İYİ PARTİ için oy kullanan partiye gönülden bağlı binlerce seçmenin kafasında yer eden sorular. Cevabı İYİ PARTİ Aksaray il örgütünden mi yoksa Farklı ir siyasi görüşü olan yazarçizerlerden mi gelecek.

Ayhan EREL isminin üzeri çizildi imajı mı yaratılmaya çalışılıyor. Hep beraber bekleyip göreceğiz.

Zaman her şeyin ilacı Bekle Gör taktiği her zaman en etkili yöntem olsa gerek.

Açıklama veya açıklamaları sabırsızlıkla bekleyeceğiz. Kamuoyu aydınlanmak ister, bilgi ister, en önemlisi gizli kapaklı dolap çevirenlere ders vermek ister. Kısacası ister de ister.

 

 

 

 

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL