ASAYİŞ

Ayçiçeği tarlasında 208 bin kök Hint Keneviri ele geçirildi

Ayçiçeği tarlasında 208 bin kök Hint Keneviri ele geçirildi

Loading

Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Babaeski İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Jandarma  sorumluluk bölgesi sınırları içerisinde insansız hava aracı (DRONE) ile ekili araziler üzerinde uyuşturucu madde üretiminde kullanılan bitkiler (HİNT KENEVİRİ) için arazi taraması yaptı.

Kırklareli’nin Babaeski ilçesine bağlı Nadırlı köyü bölgesinde Jandarma  insansız hava aracı (DRONE) ile ekili araziler üzerinde yaptıkları denetimlerde  H.K.’ye ait 19 dönüm ayçiçeği ekili tarla üzerinde drone dan alınan görüntüler de  tarlada çok sayıda Hint keneviri bitkisi görülmesi üzerine tarlaya giden jandarma ekipleri. H.K.’ye ait 19 dönüm ayçiçeği ekili tarlada 208 bin kök Hint keneviri ele geçirdi.

Tarlasında 208 bin kök Hint keneviri ele geçirilen H.K., hakkında jandarma ekipleri işlem başlatırken H.K., nin jandarma daki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edileceği öğrenildi. Ele geçirilen 208 bin kök Hint keneviri yakılarak imha edildi.

Jandarma tarafından ele geçirilen 208 bin kök Hint keneviri Babaeski İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve jandarma ekipleri gözetiminde yakılarak imha edildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL