Genel

AÜEAH Başhekimi Profesör Hakan Bingöl İstifa etti

AÜEAH Başhekimi Profesör Hakan Bingöl İstifa etti

Aksaray Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi ve Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kalp Damar Cerrahı Prof. Dr. Hakan Bingöl, atandığı Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği görevine 27 Aralık 2017 tarihi itibarı ile başlamıştı.

Hakkında yerel medya ve Sosyal medyada çıkan LÜKS Mercedes Makam aracı konulu haberlerle son günlerde gündeme oturan ve Aksaray Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mahmut Eskil Tarafından kamu oyuna duyurulan haberlerin ardından  Başhekim Bingöl’ün  1 Temmuz 2019 Pazartesi günü itibarıyla görevinden istifa ettiği öğrenildi.

PROF. DR. HAKAN BİNGÖL KİMDİR

Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Hakan Bingöl, 1963 yılında Ankara’da dünyaya geldi. 1987 yılında Ankara Tıp Fakültesi’nden mezun olan Bingöl, 1997 yılında Gülhane Askeri Tıp Akademisi‘nde (GATA) Kalp ve Damar Cerrahisi Ana Bilim Dalında uzmanlığını aldı.

2005 yılında Doçent unvanını sahip olan Dr. Hakan Bingöl, 2010 yılında Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nden emekli oldu. Daha sonra çeşitli özel hastanelerde görev yapan Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Hakan Bingöl Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği görevine 27 Aralık 2017 tarihi itibarı ile başlamıştı.

 

 

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL