Genel

ATSO’NUN PROJELERİ TAKDİR TOPLAMAYA DEVAM EDİYOR

ATSO’NUN PROJELERİ TAKDİR TOPLAMAYA DEVAM EDİYOR

1924 yılında kurulan Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasının 2018 -2022 yılları arasında yaptığı projeler ve çalışmalar kamuoyunun takdirini toplamaya devam ediyor.

Tarihinin en fazla projesinin yapıldığı 4 yıllık çalışmalar hakkında bilgi veren ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, yaptığı açıklama da; “Aksaray İş Dünyamızın öncü kuruluşu olan Ticaret ve Sanayi Odamız her alanda yeni rekorlar kırmaya ve şehrimiz kamuoyu başta olmak üzere bölgemizde ki her kesimden takdir toplamaya devam etmektedir. Her gün onlarca teşekkür ve mesaj alan odamız diğer Oda ve Borsalarla da projelerini paylaşmakta ve her alanda örnek olmaktadır. 2018 yılında göreve gelen yönetim kurulumuzla birlikte ilk hedefimiz olan Aksaray’ı sanayi kenti yapma yolunda attığımız adımlara ve yaptığımız projelere baktığımızda ülkemize ve şehrimize ne denli büyük katkılar sunduğumuz raporlarıyla ortadadır. Bugün TR 71 Bölgesinin gözdesi olan Ticaret ve Sanayi Odamızın projelerinden bahsedecek olursak, öncelikle Organize Sanayi Bölgemizdeki doluluk neticesinde yıllardır hayalimiz olan ilçelerde OSB Kurulmasını hayata geçirdik. Ortaköy-Eskil ve Sultanhanı’nda yapılacak olan Organize Sanayi Bölgelerimiz, şehrimizi ülkemizin en büyük sanayi illeri arasında yer almasını sağlayacaktır. Daha kurulum aşamasının onaylandığını kamuoyu ile paylaştığımızda onlarca yerli ve yabancı yatırımcı ilçe OSB’lerimizde yer almak için girişimlerde bulundular. Bunun yanı sıra Odamız hizmet birimlerinin sayısını artırarak hizmet alanımızı genişlettik ve 7 yeni birimimizi üyelerimizin hizmetine sunduk. İhracat Destek Ofisi, Üye Hizmet Merkezi, Hukuk Müşavirliği, Proje ve Danışmanlık Merkezi, Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi, Mesleki Yeterlilik ve Meslek Komiteleri birimlerimiz üyelerimize alanlarında ücretsiz hizmet vermektedir. İhracat Destek Ofisimiz dış ticarete yönelmek isteyen üyelerimize, Hukuk Müşavirliğimiz Üyelerimize Ticari Davalarında Danışmanlık, Proje ve Destek Ofisimiz Devlet Destekleri, Hibeleri ve Projeleri, Meslek Komiteleri Birimimiz Komitelerimizin talepleri ve sorunlarında, Üye Hizmet Merkezimiz ise hızlı çözüm ile üyelerimize ücretsiz danışmanlık hizmeti sunmaktadır. Yeni inşa ettiğimiz 2 adet toplantı salonlarımızı şehrimizin kullanımına sunarak hizmet binamızda toplantı sayımızı 6’ya çıkardık.

ATSO Hizmet Binamızın otopark kısmında yaptığımız Yenilenebilir Güneş Enerjisi elektrik üretim tesisimizle Odamız elektriğini Güneş’ten karşılıyor ve Aksaray tarihinde ilk olan güneş enerjisiyle elektrikli araç şarj istasyonumuzu üyelerimizin hizmetine sunuyoruz. Tahkim ve Arabuluculuk Merkezimizle Üyelerimizin yıllardır mahkeme koridorlarında süren davalarını kısa sürede çözüme kavuşturuyoruz. Mesleki Yeterlilik Belgelendirmelerinde yeni meslek dallarında hizmet vermek adına çalışmalar yapıyor ve her yıl bu alanda bölge rekoru kırıyoruz. Yerel ve Ulusal medyada şehrimiz sanayisini en iyi şekilde tanıtıyor, yerli ve yabancı yatırımcılarımızı davet ederek Aksaray’a kazandırıyoruz. Bunun en iyi örneği ise 2020 yılının en büyük yatırımı olan LC Waikiki’dir. 10 İlden fazla ilde fizibilite çalışması yaparak en ince detayına kadar araştıran firmanın yöneticileri ile defalarca görüşme gerçekleştirerek tarihin en büyük yatırımlarından birisini Aksaray’a kazandırmanın haklı gururunu yaşadık. Ticari Defterleri ücretsiz vermeye başlayarak yeni kurulan işletmelerimizin daha önce kırtasiyelerden temin ettikleri ve yaklaşık maliyeti 500 TL’yi bulan Ticari defterlerini ücretsiz vererek üyelerimize hediye ettik.  Bugün Ülkemize, bölgemize ve şehrimize katkı sağlamak adına çalışmalar yapan tüm çalışma arkadaşlarımıza, personellerimize ve üyelerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Dünya’da ülkelerin değil şehirlerin yarıştığı bir ortamda her kesimin takdirini toplayan ve 98 yıllık tarihinde en fazla proje ve çalışmaya imza atan Yönetim Kurulumuza şahsım adına teşekkür ediyor ve Aksaray’a daha onlarca proje üzerinde çalışmalar yaptığımızı kamuoyu ile paylaşıyorum. Bizimkisi Aksaray için bir aşk hikayesidir ve biz çalışacağız Aksaray kazanacak ”Dedi.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL