Genel

ATSO BAŞKANI KOÇAŞ’TAN ÖRNEK DAVRANIŞ

ATSO BAŞKANI KOÇAŞ’TAN ÖRNEK DAVRANIŞ

ATSO BAŞKANI KOÇAŞ’TAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, Türkiye genelinde örnek bir davranışa imza atarak, kuruma gelen çiçekleri Kimsesiz ve Korunmaya Muhtaç Çocukları Koruma Derneğine bağışladığını açıkladı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine bağlı olarak Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri 24 Kasım 2022 tarihinde sonuçlanırken, 2022-2026 Yönetim Kurulu Başkanı görevine seçilen, ATSO Başkanı Ahmet Koçaş, Hayırlı olsun ziyaretlerinde gelen çiçekleri, Kimsesiz ve Korunmaya Muhtaç Çocukları Derneğine bağışladığını açıkladı.

Üyelerden ve kamuoyundan gelen çiçeklerin hayır işine vesile olmasını dileyerek böyle bir bağışta bulunduklarını belirten, ATSO Başkanı Ahmet Koçaş, yaptığı açıklama da; “ Aksaray Ticaret ve Sanayi Odamızın Kıymetli üyeleri, sizlerin desteği ile Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı olmanın onur ve gururunu taşıyorum.

Yönetim Kurulumuza göstermiş olduğunun güvene minnettar olduğumu belirtmek istiyorum. Bu görevi layık olduğu şekilde dürüstçe birlik ve beraberlik içinde yılmadan yorulmadan yerime getireceğimden kimsesinin şüphesi olmasın. Göreve geldiğimden günden bugüne gerek telefonla gerekse mesajla tebrik eden ve Odamızı çiçek bahçesine çevirerek bizleri onurlandıran tüm büyüklerime kardeşlerime teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Kıymetli Dostlarım gelen çiçeklerin gelirini Odamız adına Kimsesiz ve Korunmaya Muhtaç Çocukları Koruma Derneğine bağışlıyoruz. Bu zorlu süreçte şahsıma ve Yönetim Kurulu Üyelerimize desteğini esirgemeyen tüm dostlarımıza gönülden teşekkür ediyor, böyle bir hayra vesile oldukları için şükranlarımızı sunuyorum. Gücümüz birlikteliğimiz, iyi ki varsınız ”Dedi.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL