ASAYİŞ

Atanmışlar sahada Seçilmişler ortalıkta yok

Atanmışlar sahada Seçilmişler ortalıkta yok

Bu yazıyı yazmaya geç bile kaldın diyenleri duyar gibiyim. Aslında haksız da sayılmazsınız bu soruyu sormak ile. Bekledim belki sahaya iner diye atanmışlar ile kol kola Aksaray sokaklarını caddelerini beraber dolaşır diye. Ama koca bir hayal kırıklığından başka bir şey değil. Boşa bekledik  haftalarca , aylarca. Açılış, temel atma yapılan hizmetleri denetleme amenna ama o da bir yere kadar.

Aksaray salgında alev alev yanıyor haritadaki yeri olmuş KIRMIZI atanmışlar kendilerini yırtıyor. O cadde senin , bu sokak benim , karış karış Aksaray’ı dolaşa dursun , Aksaraylı seçmenin oylarını verdikleri bizi en iyi bu yönetir dedikleri ( Gerçi oy oranı yüksek olduğu için , Partinin genel başkanı tarafından belirlenip atadığı, çoğu vatandaşın zaman geçtikçe tanıdığı ) SEÇİLMİŞ KİŞİ’yi de sahada görmek en doğal hakkı değil mi?

Görkemli temel atma törenlerinde boy göstermek yerine , oyuna talip olup aldığın vatandaşların içinde olmak ATANMIŞLAR ile beraber SEÇİLMİŞ olarak kol kola, omuz omuza dolaşıp vatandaşı bilgilendirsen kısacası işin bir ucundan da sen tutsan olmaz mı Sayın SEÇİLMİŞLER.

Gerçi şimdilik tuzunuz kuru Genel Başkanınız ve onun destekçisi sözünden hiç çıkmayan ortağı partinin Genel Başkanı “2023 tarihine kadar gündemimizde SEÇİM YOK ”  deseler de; bir şeylerin ters gittiğinin onlarda farkında.

Aksaray’da önceden 3 te 3 yapan siyasi parti son seçimde 2 milletvekilini çıkartmakta zorlanması Aksaraylı seçmenin bir işareti değil miydi. ” Göstermelik boş sözlere karnımız tok ayağınızı denk alın 4 Milletvekili hayal olur 1 Milletvekili bile çıkartmak zorlar ” mesajı geçtiğimiz seçimde Aksaraylı seçmen tarafından oldukça net verildi.

Aksaraylı seçmen yaşadığı ili temsil için seçtiği SEÇİLMİŞ KİŞİ yi caddelerde , sokaklarda görmek istiyor. Seçimden seçime sıklaştırılan ziyaretler artık inandırıcılığını kaybetmiş durumda. Sizce de öyle değil mi? Hani bir söz vardır ya meşhur bir söz ” Görünen köy kılavuz istemez” diye.

Sözün kısası COVIT belasından kurtulmak için , Risk Haritasında KIRMIZI renkten MAVİ renge geçmek için ATANMIŞLAR nasıl geceli gündüzlü Sahada ise vatandaş SEÇİLMİŞLERİ de sahada görmek istiyor.

Şatafatlı açılış merasimlerinde boy göstermek yerine , vatandaşın yanında olduğunuzu gösterin . Dertlerini dinleyin bu vatandaş seçimde bizi göreve getirdi bir bakalım bakalım derdi tasası var mı? diyerek çözüm yollarını birlikte arayın. Derdi olan Ankaralarda meclis kapısında benim derdimi dert edinsin diye seçtiği kişiyi beklemesin. Belediye başkanı benim oyum ile o koltukta oturuyor derdim sıkıntım var deyip  randevu için günlerce beklemek istemiyor. ” Nasıl seçime ramak kala kapımızı aşındırıp var mı sorunlarınız diyorlarsa . Bu COVIT illetinin Aksaray’da azalması için de yanımızda olsunlar maddi olmasa da , manevi destek versinler ” diyerek SEÇİLMİŞLERİ sahada görmek istiyorlar.

Bu yazı burada bitmiyor şimdilik yazıya nokta yerine virgül koyuyorum. Devam edecek bu yazı dizisi. Nasıl şu an sahada değilsiniz diye sitem ediyorsam, Sahada SEÇİLMİŞ KİŞLER gördüğümde teşekkür etmesi için sabırla bekleyeceğim.

Kalın Sağlıcakla.

İzzet TINMAZ / Gazeteci – Yazar

 

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL