Genel

Ankara’dan İYİ partili Vekiller geldi

Ankara’dan İYİ partili Vekiller geldi

 

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşler Başkanı Mehmet Tolga Akalın ve TBMM Grup İdare Amiri Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan ve Genel İdare Kurulu Üyesi Şükrü Kuleyin Aksaray İYİ Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek basın toplantısı yaptı.

İYİ Parti Aksaray il binasında İYİ Parti Seçim İşleri Başkanlığının düzenlediği “Seçime Hazırlık Programı ” konulu basın toplantısı düzenlendi. Basın toplantısına İyi Parti Tekirdağ milletvekili Enez Kaplan , İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Mehmet Tolga Akalın, İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Özhan Türemiş, İYİ Parti Aksaray Merkez İlçe Başkanı Polat Açıkgöz, Aksaray İYİ Parti Kurucular Kurlu Teşkilat Başkanı İYİ Parti Aksaray Belediye Meclis Üyesi Fehmi Kuyucu ve partililer  katıldı.

İYİ Parti Aksaray il binasında İYİ Parti Seçim İşleri Başkanlığının düzenlediği ‘Seçime Hazırlık Programında’ konuşan İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Özhan Türemiş, “Bildiğiniz üzere yaklaşık bir ay önce kıymetli Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Koray Aydın ve 7 milletvekilimiz ile Parti Meclisi üyelerimiz birlikte şehrimize bir ziyarette bulunmuştu. Gerçekten miting havasında Yenikent Beldemiz’de mevcut iktidar partisinden istifa ederek partimize katılım sağlayan 147 birbirinden kıymetli kardeşimiz İYİ Parti ailesine katıldı. Partimize olan teveccüh her geçen gün artmaya devam ediyor” dedi.

“Şu anda saha çalışan tek parti İYİ Parti’dir” diyen Türemiş “Sayın Genel Başkanımız ve teşkilatlarımız, ilçelerde, beldelerde, köylerde dur durak bilmeden tek tek ziyaret ederek vatandaşlarımızın dert ve sıkıntılarını dinliyor. Yapılan ziyaretlerin ardından Sayın Genel Başkanımız salı ve çarşamba günleri yapılan grup toplantılarında vatandaşlarımızın dert sıkıntılarını TBMM’de gündeme getiriyor. İYİ Parti ailesi her geçen gün büyüyor ve Cenab-ı Allah nasip ederse yapılacak olan ilk seçimde İYİ Parti’miz Aksaray birinci parti olacak. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’i de Cumhurbaşkanı yapacağımıza can-ı gönülden inanıyorum” dedi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Mehmet Tolga Akalın,  basın toplantısında yaptığı kouşmada  “İYİ Parti Seçim İşleri Başkanlığı olarak Türkiye’de 20 Haziran 2021 tarihinde bir baskın erken genel seçim olacağını, İYİ Parti’nin bu seçime de tek başına gireceğini var sayarak, tüm Türkiye’de 195 Bin 784 gezici ve cezaevlerinde sandıklar da dâhil mutlak sandık hakimiyetini tesis ve temin etmek, mahalli seçimlerde başlamış olduğumuz, vatandaşımızın sandığa güven duygusunu aşılamak ve Türkiye’nin tün sandıklarına nüfus ederek İYİ Parti’nin iktidar olması yolunda bize düşeni gereğini ifa etmeye çalışıyoruz. 2018 yılında bir baskın erken seçim mağduru siyasi hareket olarak CHP, DP ve SP olarak bir seçim ittifakı yaptık ve adını Millet İttifakı koyduk. Yine CHP ile 2019 yılı mahalli idari seçimlerinde yine bir seçim işbirliği yaptık ve seçim iş birliği ile Türkiye’de bu iktidarın değişeceğine dair temel umudu yükselttik. 3 yıldır siyasetin denge taşını çektik, şimdi Türkiye’de yeniden iktidar yürüyüşüne başladık ve inşallah iktidar olarak devam edeceğiz. Türkiye’de hem AK Partinin hem HDP’nin %60 oy üzerinde oy aldıkları sandıklarla ilgili daha özel bir çalışma yapacağız. Oradaki hâkimiyeti arttıran bir çalışma modeli oluşturacağız. Türkiye şunu bilecek, Artık iyiler var, İYİ Parti’nin Türkiye’de siyaset yaptığı dönemde herkes gönül huzuru içerisinde sandığa gidebilecek. dedi.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL