ASAYİŞ

Ankara’daki Aksaraylılar iftarda buluştu

Ankara’daki Aksaraylılar iftarda buluştu

Başkent Ankara Aksaraylılar Platformu tarafından iftar programı düzenlendi. Ankara’da düzenlenen büyük ilgi gören iftar programına Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Yunus Elitaş, Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Ramazan Kaşlı, Ayhan Erel, Vali-Mülkiye Başmüfettişi Erkaya Yırık, Yargıtay Üyesi Mehmet Özdemir, önceki dönem Aksaray milletvekilleri, Ankara’da yaşayan Aksaraylı bürokratlar, işadamları, öğrenciler ile Aksaray’dan davet edilen ilçe ve belde belediye başkanları, siyasi parti il başkan ve üyeleri, Ziraat Odası, Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası Başkanları oda üyeleri, sivil toplum kuruluşları başkan ve üyeleri ile Aksaray sevdalıları katıldı.

Aksaray Has Döner sahibi Çapan Demircinin Ankara’da açtığı Has Döner Ankara şubesinde gerçekleştirilen iftar programına davetlerine icap ederek katılım sağlayan tüm Aksaray sevdalılarına teşekkür eden Başkent Aksaraylılar Platformu Başkanı Ahmet Dabanlı; birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek pandemi nedeniyle uzun süredir bir araya gelemeyen Aksaraylıları buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

Programda selamlama konuşması yapan Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Yunus Elitaş, AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, İYİ Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel; düzenlenen program nedeniyle platform başkanı ve üyelerine teşekkür ederek bu tür etkinliklerin birlik ve beraberliğin geliştirilmesi Ankara’da yaşayan Aksaraylılarla hasbihal edilmesi adına çok anlamlı olduğunu vurguladılar.

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu da konuşmasında; “1,5 yıldır Aksaray da hizmet ediyoruz. Kendimizi hiçbir zaman farklı hissetmedik sizde bize onu hissettirmediniz. Bu akşam burada olmaktan mutluluk duyuyorum. Platform başkanı Ahmet Beye ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi, dirliğimizi bozmasın’ dedi.

Aksaray’dan iftar programına katılan davetliler ile Ankara’da yaşayan Aksaraylıların bir araya gelerek bir süre sohbet ettiği programda bu tür etkinliklerin devam etmesi Aksaray için Aksaraylıların her zaman kenetlenmesi gerektiği görüşü paylaşıldı.

Ankara’da yaklaşık 56 bin Aksaraylının yaşadığı belirtilirken; 2018 yılından beri Başkent Ankara Aksaraylılar Platformunun çeşitli etkinlikler düzenleyerek Aksaraylıları bir araya getirdiğini bu birlikteliğin Aksaraylılık aidiyeti adına büyük önem taşıdığı bildirildi.

 

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL