ASAYİŞ

Ani teftişin sonrası fatura 5 personele kesildi

Ani teftişin sonrası fatura 5 personele kesildi

Haber verilmeden Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, tarafından Aksaray Eğitim ve Ataştırma Hastanesi Poliklinik ve acil servislerde yapılan denetimi sonrası. Hastane yönetimi tarafından kusurlu oldukları değerlendirilen 5 teknik personel görevden alındı.

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, geçtiğimiz gün sabah erken saatlerde tebdili kıyafetle tek başına Aksaray Eğitim ve Ataştırma Hastanesi Poliklinik ve acil servislerde denetimde bulunmuştu.

Vali Aydoğdu, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kimseye haber vermeden giderek, hastanelerde yaşanan yoğunluğu gözlemledi.

Poliklinik önünde sıra bekleyen Vali Aydoğdu, acil servisleri de gezerek vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Haber verilmeden Vali Aydoğdu tarafından yapılan denetimi sonrası. Hastane yönetimi tarafından kusurlu oldukları değerlendirilen 5 teknik personel görevden alındı. Görevden alınan personelin yerine hastane yönetimi tarafından yeni görevlendirme yapıldı.

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli 5 teknik personelin görevden alınma nedeni konusunda henüz Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimi açıklama yapmadı.  Birçok iddialara konu olan Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinde müfettişlerin inceleme yaptığı öğrenildi.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL