Genel

Ana muhalefet ile başladık diğer siyasiler ile devam edelim

Ana muhalefet ile başladık diğer siyasiler ile devam edelim

Bir önceki yazımızda Ana muhalefet partisini oluşturan ve halk arasında ALTILI MASA olarak da bilinen siyasi partilerin Aksaray il yönetiminin performanslarını yazdık. Oldukça fazla olumlu ve bir o kadar da sitemkâr tepkiler aldım. 

Sonuçta işimiz gazetecilik her türlü görüşe saygımız var yeter ki eleştiri yapanlar eleştirinin dozunu kaçırıp tehditkâr ve hakarete varan söylemlerde bulunmasın. 

Bu günkü yazımda  liderleri sayesinde gündemde olmayı başaran siyasi partilerin İl yönetimleri hakkında analiz yapacağım. Bu siyasi partileri alfabetik sıraya göre analizlerini yapacağım.

Anavatan Partisi Aksaray İl Teşkilatı

Anavatan Partisi Aksaray İl Teşkilatı dağılmış hatta ismi dahi unutulmaya yüz tutmuş bir partiyi canlandırma çabası içerisindeler.

  1. bir ittifak kurma çabasında olan ve Anadolu ittifakı isminin ön plana çıkartma çabası Anavatan Partisi cephesinde açıkça dillendirilmekte.

Anavatan Partisi Aksaray İl Teşkilatı parti binası derken üye çalışmaları derken yoğun bir mesai içerisindeler.

Anavatan Partisi Aksaray İl Başkanı Yaşar Ar ve ekibi partiyi canlandırmak için yoğun çaba sarf edip var gücü ile sahada çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Her ne kadar seçimlerde bir iddiası olmasalar da Anavatan Partisi Aksaray İl Teşkilatı il ve ilçelerde üye ve oy sayısını arttırmak için uğraş içerisindeler.

Anavatan Partisi Aksaray İl Teşkilatı Yaptıkları çalışmaları yerel basın ile paylaşmak yerine yöneticiler sosyal medya hesaplarından paylaşmayı tercih ediyorlar.

Memleket Partisi Aksaray İl Teşkilatı

Memleket Partisi Aksaray İl Teşkilatı Aksaray’da yaptıkları farklı etkinlikler ile Aksaray medyasında yer alan yeni kurulmasına rağmen ağır ama emin adımlarla ilerlemesini sürdüren siyasi partilerden biri. İl başkanlığını Hamit Bakar’ın yaptığı Memleket Partisi Aksaray İl Teşkilatı üye çalışmalarına öncelik vererek parti tabanını güçlendirmek için sahada çalışmalarına ağırlık veriyor.

Memleket Partisi Genel Merkezinde yönetimde Aksaraylıların ağırlıkta olmasının avantajı Aksaray il teşkilatına pozitif güç verdiği yaptıkları çalışmalarda etkisini gösteriyor. Yapılacak seçimlerden başarılı çıkacaklarını her toplantıda açıkça belirtiyorlar.

Memleket Partisinin Genel Başkanı Muharrem İnce’nin siyasi arenadaki rüzgârı arkalarına alıp bu rüzgârı kasırgaya dönüştürme çabaları Genel merkez tarafından da takdir görüyor.

Zafer Partisi Aksaray İl  Teşkilatı

Zafer Partisi Aksaray İl Başkanlığı kurucu başkan Resul Karaüzüm ve ekibinin başarılı çalışmaları açıkçası Aksaraylı seçmen tarafından da dikkat ile takip edilmekte.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Aksaray’da il başkanlığı partisi binasını açılışından sonra kurucu başkan Resul Karaüzüm ve ekibi bir yandan sahada üye çalışmaları ile tabanı güçlendirirken diğer yandan haksızlığa uğrayan vatandaşların yanındayız mesajı ile Aksaray’daki seçmenin kalbine girmeyi başarmış durumda. Yabancı sığınmacıların ülkelerine dönmesi konusunda ısrarcı politika izleyen Zafer Partisi Aksaray’da oy oranını sürpriz şekilde yükselteceği sinyallerini veriyor.

Zafer Partisi Aksaray il teşkilatı ilde yayın yapan basın yayın kuruluşları ile kurdukları diyalog sayesinde yaptıkları çalışmaları Aksaraylı seçmene birebir aktarması sayesinde Zafer Partisine vatandaşın bakış açısını olumlu yönde değiştirdiği de bir gerçek.

Zafer Partisi Aksaray il teşkilatı 2023 seçimlerinde hiçbir ittifaka katılmayacağını açıkça dillendirmekteler. Gençlere verdiği önem ve gençleri siyasette ön planda olmaları çabaları Zafer Partisinin seçmen tabanının güçlenmesinde büyük katkı sağlıyor.

Aksaray’da Zafer Partisi Aksaray kurucu il başkanı Resul Karaüzüm 10 gün gibi kısa bir sürede il teşkilatını kurup 1 ay gibi kısa süre içerisinde Aksaray’ın 4 büyük ilçesinde ilçe teşkilatlarını faaliyete geçirmesi Aksaray siyasi kulislerinde Karaüzüm zoru değil imkansızı başardı şeklinde dillendirilmesi Zafer Partisi Aksaray’da sürprizler yapabileceği yorumları seçmenler arasında sıkça konuşulan konuların da başında yer alıyor.

Evet bu yazımızda Aksaray’da aktif olan siyasi partilerin il temsilcilerinin başarılımı başarısız mı oldukları konusunda analiz yaptık.

Seçmen Koltuğunda oturanı değil sahada kendi sorunlarını anlatabileceği siyasilere önem veriyor.

Atalarımız ne güzel söylemiş “ Çalışan demir paslanmaz ışıldar” diye.

Diğer Yazımızda görüşmek üzere Sağlık ile mutlu ve bol kazançlı günler sizler ile olsun.

İzzet TINMAZ / Gazeteci   

 

 

 

 

 

 

 

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL