Genel

ALTINSOY “Aksaray’da Cumhur İttifakı seçimi 4-0 kazanması için çalışacağız”

ALTINSOY “Aksaray’da Cumhur İttifakı seçimi 4-0 kazanması için çalışacağız”

AK Parti Aksaray İl Teşkilatı tarafından düzenlenen veda programında İl yönetim kurulu üyeleri, milletvekilli aday adaylığı nedeni ile AK Parti İl Başkanlığından istifa eden Hüseyin Altınsoy ile bir araya geldi.

İGM Başkanı Mehmet Tüzün, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Şükrü Öztürk ve yönetim kurulu üyelerinin tam kadro hazır bulunduğu veda toplantısında birlik ve beraberliğe dikkat çeken İl Başkan Vekili Avukat Mehmet Ali Koyuncu, “Partimiz için bugüne kadar çalıştık ve bundan sonraki süreçte de çalışmaya devam edeceğiz. Üzerimize düşen görevi layıkıyla yapmak için, 2023 seçimlerinde AK Parti’nin ve Cumhur İttifakının Aksaray’da Cumhur İttifakı olarak seçimleri 4-0 kazanması, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden Başkan seçilmesi için teşkilat olarak ne gerekiyorsa yapacağız. Önceki dönem İl Başkanımız, Milletvekili aday adayımız Hüseyin Altınsoy kardeşime bugüne kadar yapmış olduğu üstün çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, çıktığı yolda başarılar diliyorum.”

Siyasi hayatının; 20 yıl önce gençlik kollarında gazete katlama, bayrak asma faaliyeti, sandık kurulu üyeliği, Merkez İlçe Teşkilat Başkanlığı, 10 yıl belediye meclis Üyeliği, 5 yıl belediye başkan yardımcılığı, belediye başkan vekilliği, il yönetim kurulu üyeliği, 12 Eylül 2017 tarihinde Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle il başkanı olarak devam ettiğini dile getiren Milletvekili A. Adayı Hüseyin Altınsoy, 5,5 yıl süren il başkanlığı süresince 6. ve 7. Olağan kongreleri ilk günkü heyecanla, aşkla yaptıklarını, 36 binlerde olan üye sayısını 46 bine yükselterek ulaşılması zor bir rekoru kırdıklarını hatırlattı.

2018 genel seçimi ve 2019 yerel seçimlerinde Aksaray da AK Parti’nin yine birinci sırada tamamladığını ve Cumhurbaşkanımızın bu kutlu mücadelesine güçlü bir destek verdiğini de anımsatan Altınsoy, “2023 yılında yapılacak olan seçimlerin ‘Türkiye Yüzyılı’nın başlangıcı olduğunu bilinciyle hareket ediyoruz. AK Parti bütün Türkiye’de olduğu gibi Aksaray’da da bugünlere geldiyse baştan itibaren arkadaşlarımızın katkıları ile geldi. Başarı varsa hepimizin başarısıdır. Mahalle yönetimlerinden, sandık kurullarına, ilçe başkanlarımız ve yönetim kurullarımızla, kadın kolları, gençlik kollarımız ile bugünlere geldik. Aksaray’da yan kuruluş ve ana kuruluş anlayışını çizgilerle ayırmadık. Biz her zaman aileyiz mantığı ile yaklaştık. Aksaray’da hiçbir siyasi parti anlayışına nasip olmayacak tertemiz pırıl pırıl arkadaşlarımız var. Bizi bir araya getiren hep ilkelerimiz oldu. Hiçbir arkadaşımızın birbiri ile menfaat bağı olmadı. Aksaray il teşkilatında hepimizin katkısı ile aramızda hiçbir sorun yaşamadık. Hepinize bugüne kadar verdiğiniz katkıdan dolayı ve bugünkü organizasyonda emeği geçen sizlere tek tek teşekkür ediyorum.

Bu süreçte desteklerini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkürlerini ileten Altınsoy, “Genel Başkan Yardımcımız, Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir’e, Genel Başkan Yardımcılarımıza, MKYK üyelerimize, milletvekillerimize, Koordinatör milletvekillerimize, İl başkanlarımıza, İlçe başkanlarımıza, belediye başkanlarımıza, kadın ve gençlik kolları başkanlarımıza, belde ve mahalle başkanlarımıza, tüm yönetim kurullarımıza, il genel meclis başkanlarımıza, il genel meclis üyelerimize, belediye meclis üyelerimize, sandık kurulu üyelerimize, partimizin ana omurgasını oluşturan parti üyelerimize, partimize gönül vermiş tüm hemşerilerimize, STK temsilcilerine kıymetli basın mensuplarına ve teveccühlerini esirgemeyen, arayan, mesaj atan, sosyal medyada destek veren çok kıymetli Aksaraylı hemşerilerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 2023 hedeflerine ulaşmak için Cumhur İttifakımız ile yeniden yollara düşme vakti deyip, gece gündüz demeden şehrimiz için Aksaray’ımız için durmadan yorulmadan, yarın değil hemen şimdi diyerek “Türkiye Yüz Yılı” için, geleceğimiz için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL