SİYASET

Aktürk: Dünyada eşi görülmemiş muhalefet bizde

Aktürk: Dünyada eşi görülmemiş muhalefet bizde

AK Parti’nin 21 yıllık iktidarında Türkiye’de devrim niteliğinde işlere imza attığını, bunları gerçekleştirirken de vesayet odaklarıyla mücadele ettiklerini anlatan Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, “Dünya liderlerini bir masada toplayan, bir araya gelmesi mümkün olmayan muhalefeti dahi bir masada toplayan gücün adı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır.”
AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, “Kaybedenler kulübü gibi hepsi bir araya toplanmış, bir araya gelmiş umut olmaya çalışıyor. Siz 20 senedir hangi seçimi kazandınız, hangi hayali gerçeğe dönüştürdünüz, hangi taşın üstüne taş koydunuz? Yeni bir laf söylüyorlar mı, yok. Tutturmuşlar ‘Parlamenter sisteme döneceğiz.’ Ne demek parlamenter sistem, kriz, darbe, muhtıra, kavga, ekonomik darlık ve zorluk demektir, eski demektir. Eskiye dönmeyi vaat ediyorlar. Dünyanın neresinde eskiye dönmeyi vaat olarak millete sunarlar? Yeni sözü söyleyen lider, yeni umutlar, hedefler ortaya koyan lider Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Değişimi yöneten, sürekli değişen, değiştiren lider Recep Tayyip Erdoğan’dır. Recep Tayyip Erdoğan sayesinde, camilerde hepsi bir yerde fotoğraf veriyor. Kiminin hafız olduğunu, kiminin mücahit olduğunu söylüyorlar. Domuz eti yemekle övünenler dua etmeye başladılar. İşte bu Cumhurbaşkanımız Sn. Erdoğan’ın değiştirici gücüdür, muhalefeti de biz değiştiriyoruz” dedi.

Muhalefetin güçlendirilmiş parlamenter sistem iddiasının bulunduğunu hatırlatan Aktürk, , “Bir buçuk yıldır bir aday belirlemek için toplandılar dağıldılar, toplandılar dağıldılar. Geldikleri noktada ortaya çıkan kriz ve kaos. Biri masadan kalktı “Ne bir kumar masasında, ne de bir noter masasında olmayacağız” dedi. İki gün sonra geri döndü. İki gün içinde ağza alınmayacak galiz küfürler bir kadın siyasetçiye edildi. Onlar bu küfürleri hazmetti masaya geri döndü. Aday belirleye bildiler. Onlarda haklı Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderin karşısına çıkmak kolay değil.”

Altılı masanın sekize yükseldiğini, HDP’nin masanın altından gün yüzüne çıktığını kaydeden Aktürk, ‘Patron çıldırdı, her gelene ‘ne vereyim abime’ye döndü iş. Ona Cumhurbaşkanlığı yardımcılığı ona bakanlık. Listelerde yaşanan krizleri hep beraber görüyoruz. Dolayısıyla bir kaos ve kriz üreten bir yapı ile karşı karşıyayız. Bir yanda dünya 5’ten büyük diyerek mazlumların sesi olan Recep Tayyip Erdoğan, bir yanda masa HDP ile kapalı kapılar ardında ortaklık yapanlar. Aziz milletimiz, yine “Yeter, söz de karar da milletin!” diyecek, 14 Mayıs’ta Recep Tayyip Erdoğan’ı bir kez daha Cumhurbaşkanı seçecek, koltuk sevdalılarını yine hüsrana uğratacak” diye konuştu.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL