ASAYİŞ

Aksaray’lı H. A. ( 33 ) ” Ölmek İstemiyorum”

Aksaray’lı H. A. ( 33 ) ” Ölmek İstemiyorum”

Geçtiğimiz günlerde Aksaray Merkez Büyükbölcek Mahallesinde yaşayan H.A ( 33) isimli kadın ulaştı bize. Anlattıkları adeta kan dondurun cinsten idi. Hayatım tehlikede her an ölüm korkusuyla yaşıyorum. Ne olu bir çare bulun derdime diye adeta yalvarıyordu.

Konunu ne olduğunu sorduğumuzda;

Mağdure kadın H.A ( 33) iki gözü iki çeşme başladı anlatmaya.

“Kızımın babası, eşim olacak A.A.(37) isimli adamla bir beraberliğimiz oldu daha sonra ayrıldık. Ancak ayrıldığımız günden beri hayat bana zehir oldu. Beni tehdit ediyor, evimin camlarını kırıyor, evime zorla girip bizi darp ediyor. Bizi öldürecek diye çok korkuyorum. Çocuklarımın da benimde psikolojimiz bozuldu. Sosyal Medya hesabından benim fotoğraflarımı yayınlayarak benimle ilgili adice iftiralar atıp, namusuma dil uzatıyor. Geçtiğimiz hafta içerisinde evime geldi camın demirlerini söküp camı kırıp kaçtı. Daha önce camı kırıp camdan içeri silah sokarak “ sizi öldüreceğim “ dedi. Benim başkasıyla ilişkim olduğu iftirasına atarak, sosyal medya hesabımdan erkeklerin bana çeşitlin teklifler bulunmasına ön ayak oldu.

Bir başka gün gelip evimin camını kırıp bizi darp etti. Büyük oğlumda onun arabasının camını kırdı. Polis çağırdım, Ancak polis benim kırılan camımı darp edilen oğlumun resimlerini çekip işlem yapmak yerine,  eşimin arabasının camını kırdı diye oğlum hakkında işlem yaptı. Oğlum suçlu bulundu.

Bana olmadık hakaretlerde bulunan bu adamın tehtid mesajlarını, resmimi yayınlayıp altına yazdığı sinkaflı sözlerle birlikte tehdit ettiği yazıları hakaretleri, savcıya götürdüm, bana “ adam profilinde paylaşır ne yapabiliriz” dediler. Polise götürdüm “ Biz bir şey yapamayız” dedi. Yine gelirse ne yaparım kendimi nasıl korurum” dedim “ o geldikçe sen bizi ara biz geliriz” dediler. Şu anda senle konuşurken bile iki tane tehdit ve küfür içeren mesaj yolladı. İnsan içine çıkamaz oldum. Çocuklarımın yüzüne bakamaz oldum. Her gün gelecek bizi öldürecek korkusuyla yaşıyoruz. Kime sığınalım bize bir yol göster” dedi.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL