ASAYİŞ

Aksaray’ın Selime beldesinde yaşanan darp olayına Resmi açıklama geldi.

Aksaray’ın Selime beldesinde yaşanan darp olayına Resmi açıklama geldi.

Loading

Aksaray’ın Selime beldesinde trafik kazası sonrası Kazaya karışan Yakup Solak isimli vatandaşın eşinin gözü önünde Aksaray’ın Selime beldesi Belediye Başkanı Levent Çevik’in kardeşi Metin Çevik ile yeğeni Mahmut Kavlak ve Belediye Başkanının yakınlarını karıştığı iddia edilen  darp olayına Güzelyurt  Kaymakamlığından yazılı resmi açıklama geldi.

Aksaray Güzelyurt  Kaymakamlığından yapılan yazılı resmi açıklama şöyle:

11 Temmuz 2022 tarihinde Selime Beldesinde meydana gelen olayla ilgili yerel basında yer alan iddialarla, kamuoyunun yanlış bilgilendirilmesini engellemek amacıyla aşağıdaki açıklamanın yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur.
112 hattına yapılan ihbar üzerine ekipler olay yerine intikal etmiş, Y.S.’nin yaralı olması nedeniyle ambulans talep edilmiş ve ilk müdahalesi yapılarak Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine ambulans ile sevki yapılmış olup gerekli tedavisi takip edilmiştir. 
Tedavinin tamamlanmasının ardından Jandarma personelince olaya karışan şahısların, Cumhuriyet Savcısının talimatı ile, müşteki/şüpheli olarak beyanları alınmıştır.  
Tarafların beyanları alınarak ifade tutanaklarına aktarılmış ayrıca avukat talep edip etmedikleri sorulmuş, avukat istemediklerini de beyan ettikleri tutanaklar ifade sahipleri tarafından imzalanmıştır. Meydana gelen adli olayla ilgili olarak tüm işlemler İlçe Jandarma Komutanlığında takip edilmiş, Cumhuriyet Savcısının talimatı ile hareket edilmiştir.
İşlemlerin bitmesinin ardından güvenli bir şekilde bölgeden ayrılmalarını teminen Jandarma Ekibi vatandaşlarımıza refakat etmiştir. 
Olayla ilgili olarak yapılan adli soruşturma devam etmektedir. 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL