ASAYİŞ

Aksaray’da Vali Motorlu kuryelere Reflektörlü yelek dağıttı

Aksaray’da Vali Motorlu kuryelere Reflektörlü yelek dağıttı

Aksaray’da Karayolu Trafik Güvenliği Günü ve Karayolu Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı’nın ortak trafik uygulamasına katılan Vali Hamza Aydoğdu, halk otobüsünü denetleyerek, etkinliğe katılan motosikletli kuryelere reflektörlü yelek dağıttı.

Aksaray merkez Şamlı Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı ve Atatürk Bulvarının kesiştiği kavşakta Karayolu Trafik Güvenliği Günü ve Karayolu Trafik Haftası kapsamında uygulama yapan polis ve jandarma ekiplerini ziyaret eden Vali Hamza Aydoğdu trafik güvenliğinin artırılmasına yönelik çalışmaları yerinde inceledi.

Saat 10.00’da başlayan etkinlikte hem trafik güvenliği hem de pandemi uygulamaları yapıldı. İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri bulvar üzerinde seyreden araçları durdururken, Jandarma Trafik ekipleri de güvenlik önlemleri aldı.

Vali Hamza Aydoğdu önce bir halk otobüsünü durdurarak sürücü ve yolcuların trafik ve pandemi kurallarına uyup uymadığını denetledi.

Vali Aydoğdu tarafından içerisinde boyama kitabı ve bilgilendirme broşürü bulunan çantalar dağıtıldı.

Vali Aydoğdu vatandaşları kurallara uymanın öneminden bahsederken beraberindeki heyet ile birlikte motosikletli kuryeler ile bir araya geldi. Aksaray’da paket servisin yoğun olduğu dönemlerden bahseden Vali Aydoğdu, gece saatlerinde kuryelerin güvenliği için önemli olan reflektörlü sarı yeleklerin dağıtımını yaptı.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL