ASAYİŞ

Aksaray’da Tır otobanda düğün konvoyunu biçti

Aksaray’da Tır otobanda düğün konvoyunu biçti

Loading

Düğün merasimi için Niğde’den gelin aldıktan sonra Aksaray’ın Ortaköy ilçesine bağlı Namlıkışla köyüne giden düğün konvoyu Ankara Otoyolu Babakonağı Mevkiinde Tır sürücüsünün bir anlık dalgınlığı sonrası kaza yaptı. Kazada 3 araç hurdaya döndü. kazada düğün konvoyunda bulunan araçlardaki 8 kişi yaralandı. Yaralıların 3’ünün sağlık durumu ağır.

Kaza, Niğde-Ankara Otoyolu Babakonağı Mevkiinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Sümeyye ve İhsan Özkanlı çiftinin düğün merasimi için Niğde’den gelin aldıktan sonra Aksaray’ın Ortaköy ilçesine bağlı Namlıkışla köyüne giden düğün konvoyu Babakonağı mevkiine geldiğinde kaza yaptı. Niğde istikametinden Ankara istikametine seyreden İsmail G. (29) idaresindeki 81 EZ 575 plakalı mucur yüklü tır sürücüsünün bir anlık dalgınlığı sonucu Musa K. (42) yönetimindeki 51 AAJ 775 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği tır aynı konvoyda seyreden Samet M. (39) idaresindeki 46 LU 039 plakalı otomobil ve Durmuş M. (52) yönetimindeki 51 AAF 733 plakalı otomobile çarptı.

Kazada araçlar hurdaya dönerken sürücüler Samet M. ve Durmuş M. ile araçlarda yolcu olarak bulunan Ayşe K. (73),Kübra M. (36), Ömer Asaf M. (4), Şöhret E. (50), Hanım M. (47) ve Recep Baki M. (18) yaralandı.

Kazayı gören yoldaki diğer sürücüler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine Aksaray Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, AFAD ekipleri, 112 sağlık ekipleri, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen itfaiye ve AFAD ekipleri tarafından sıkıştıkları yerlerden kurtarılan yaralılar Olay yerinde sağlık ekipleri  tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı.

Bu sırada konvoyda bulunan ve kazadan yara almayan diğer yakınlar ,kaza yerinde kazaya sebep olan TIR sürücüsüne kemerle saldırdı. Tır sürücüsünü öfkeli yakınların elinden bölgede bulunan AFAD Aksaray il Müdürü Cezmi Türkmen, polis ve jandarma ekipleri kurtardı.

Burada tedavi altına alınan yaralılardan Samet M., Durmuş M. ve Şöhret E.’nin durumlarının ağır olduğu öğrenilirken, diğer yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

 

ÖNEMLİ: Haberdeki Fotoğrafların Kullanım hakları ilkhavadisgazetesi.com haber sitesine aittir İzinsiz kullanım tespit edildiğinde T.C. Mahkemelerine dava açılacaktır.

ÖNEMLİ: Haberdeki Fotoğrafların Kullanım hakları ilkhavadisgazetesi.com haber sitesine aittir İzinsiz kullanım tespit edildiğinde T.C. Mahkemelerine dava açılacaktır.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL