Genel

Aksaray’da Siyasi Denge Değişime Gebe

Aksaray’da Siyasi Denge Değişime Gebe

İzzet Tınmaz / Gazeteci – Yazar

Aksaray’da siyasi denge değişime gebe. Bir Yanda Aksaray’da GELECEK PARTİSİ’nin  hızlı yükselişi. Bir yandan da ZİYA KILIÇ’ın Aksaray siyasetini alt üst edecek siyasi oluşuma başlangıç ziyareti mi soruları ?

Son günlerde Aksaray’da siyasi hareketlilik yaşanıyor. İlk olarak Gelecek Partisinde hızlı bir çalışma gözleniyor. Her ne kadar basına yansımasa da Gelecek Partisi İl Başkanı Muhammet Dilmaç ve ekibi üye kayıtlarında yoğun bir çalışmanın içerisinde. Gelecek Partisi Aksaray İl Teşkilatı kurulduğu ilk günden itibaren Aksaray’da siyasi değişim rüzgarları sert esmeye ve siyasi çevreler tarafından hissedilmeye başlandı.

Tam Gelecek Partisi siyasi dengeleri değiştirdiği Aksaraylı siyasi otoriteler tarafından konuşulma başlayıp siyasi gündemde yoğun şekilde yer almaya başladığı son birkaç gün içerisinde, başka bir gelişme daha yaşandı.

Emniyet Müdürü ZİYA KILIÇ Aksaray’a NEDEN GELDİ

TBMM 25. Dönem Milletvekili seçimlerinde MHP AKSARAY ili seçim çevresinden Aday Adayı olan E. Emniyet Müdürü Ziya Kılıç Aksaray’a sürpriz ziyareti Aksaray’daki siyasi otoritelerin kafasında soru işaretleri oluşmasına sebep oldu.

Aksaray siyaseti gündemine E. Emniyet Müdürü Ziya Kılıç Aksaray’a sürpriz ziyareti adeta bomba gibi düştü. Aslen Aksaraylı olan TBMM 25. Dönem Milletvekili seçimlerinde MHP AKSARAY ili seçim çevresinden Aday Adayı olan E. Emniyet Müdürü Ziya Kılıç siyasete bende varım tarzından Aksaray ziyareti siyasi kulislerde konuşulmaya başlandı.

Peki bu ziyaret Aksaray siyasetini nasıl etkiler?.

E. Emniyet Müdürü Ziya Kılıç siyasete HANGİ PARTİ ile devam edecek?

E. Emniyet Müdürü Ziya Kılıç siyasi kariyerine BAĞIMSIZ ADAY OLARAK mı devam edecek?

E. Emniyet Müdürü Ziya Kılıç siyasi kariyerinde Aksaraylı seçmeni arkasına alabilecek mi ?

Bu sorular E. Emniyet Müdürü Ziya Kılıç’ın Aksaray ziyaretinden sonra siyasi otoriteler arasında konuşulmaya başlanmasının ardından Aksaray’da siyasi hareketlilik yeni bir ivme kazanmaya başladı.

Yazının başında dediğim gibi  Aksaray siyasetinde dengeler her an farklı şekilde değişime gebe. Bu benim gözlemlerim.

Şu bir gerçek Aksaray siyasilerini uzun ve engebeler ile dolu bir maraton bekliyor.

Benden söylemesi.

Kalın sağlık ve Mutlulukla.

 

 

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL