ASAYİŞ

Aksaray’da Ramazan Bayramı bayramlaşma etkinlikleri düzenlendi

Aksaray’da Ramazan Bayramı bayramlaşma etkinlikleri düzenlendi

Aksaray Öğretmenevinde halka açık olarak düzenlenen bayramlaşma etkinliğine  Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, İYİ Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel, Belediye Başkanı Evren Dinçer, Emniyet Müdürü Murat Kolcu, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hacı Ali Büber, protokol üyeleri siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

Vali Hamza Aydoğdu bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmasında; Aksaray’da çok farklı bir Ramazan Ayı geçirdiklerini söyledi.

Pandemi sürecinden sonra ilk Ramazan Ayını hep birlikte ihya ettiklerini ifade eden Vali Aydoğdu; “Aksaray’da diğer illere model olan uygulamalar başlattık. Üniversite yurtlarında kalan çocuklarımızı, gurbetteki ailem projesi ile Aksaray’da hemşerilerimizle bir araya getirdik. Ramazanın bereketi dolayısıyla vatandaşlarımızın büyük ilgisi ile karşılaştık bizlerde öğrencilerimizde çok mutlu olduk. Allah hepsinden razı olsun. Ramazan boyunca herkes üzerine düşeni hakkıyla yerine getirdi. Aksaray hakikaten hayırsever bir il. Hep beraber iftar sofralarında bir araya geldik çokta güzel bir Ramazan olduğunu düşünüyorum. Burada herkesin emeği var Allah hepinizden razı olsun” dedi.

Cumhuriyetin kuruluşundan bugüne kadar vatan müdafaasında şehadet şerbeti içen şehitlere Allahtan rahmet dileyen Vali Aydoğdu, hayattaki gazilere hayırlı ömür geçirmeleri temennisinde bulunarak Ramazan Bayramını tebrik etti.

Vali Hamza Aydoğdu bayramlaşma tebrikat programının ardından beraberindeki heyet ile A.Kadir Üçyıldız Huzurevi ve Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

Huzurevi sakinlerinin elini öperek bayramlaşan Vali Aydoğdu ve beraberindeki heyet; devlet korumasındaki çocukları ziyaretleri ile sevindirdi.

Vali Aydoğdu, milletvekilleri, belediye başkanı ve beraberindeki heyet daha sonra Aksaray Adana yolu üzerinde bulunan Polis ve Jandarma Uygulama noktasını ziyaret ederek görevli kolluk kuvvetleri ile bayramlaştı. Vali Aydoğdu, uygulama noktasında uygulamada durdurulan araçlardaki vatandaşlara şeker ikram edip vatandaşların bayramını tebrik etti.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL