ASAYİŞ

Aksaray’da Otomobil ve sürücü üzerinde çok miktarda uyuşturucu madde yakalandı.

Aksaray’da Otomobil ve sürücü üzerinde çok miktarda uyuşturucu madde yakalandı.

Loading

Otomobil içinde ve sürücü üzerinde zulalanmış narkotik madde yakalandı.

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Büro amirliği ve mahalle bekçilerinin katılımı ile yapılan huzur uygulamasında araçlar tek tek durdurulup arandı, sürücü ve yolcuların sorguları yapıldı. Uygulama esnasında durdurulan ve sürücü 38 yaşındaki Volkan Güzel’in kullandığı 68 BR 691 plakalı otomobil içinde arama yapan polis ve mahalle bekçileri otomobilin farklı yerlerine zulalanmış farklı çeşitlerde uyuşturucu madde bulundu.

Sürücü Volkan Güzel’in üst aramasında vücudunun farklı yerlerine zulalanmış uyuşturucu madde bulundu. Sürücü Volkan Güzel’in (38) ve kullandığı otomobilin farklı yerlerinde zulalanmış 150 gramın üzerinde  Extazi Hap, sentetik uyuşturucu ve uyuşturucu hap ele geçirildi.

Gözaltına alınan sürücü Volkan Güzel (38) basın mensuplarının “ uyuşturucu maddeleri satıyor musunuz? “ sorusuna kaçamak cevaplar vererek “ uyuşturucu benim değil, arabayı başkasından aldım,” tarzında kaçamak cevaplar verdi.  Zaman zaman ağlayan sürücü Volkan Güzel’i (38) narkotik Polis ekipleri Hastaneden alınan sağlık raporu sonrası sorgulamak için Aksaray Emniyet Müdürlüğü yerleşkesine götürdü.

İçinden yüklü miktarda uyuşturucu çıkan 68 BR 691 plakalı otomobil detaylı aramak için uygulama noktasına çağırılan çekici ile Aksaray Emniyet Müdürlüğü yerleşkesine götürdü.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL