ASAYİŞ

Aksaray’da Otel odasında benzin ile kendini yaktı

Aksaray’da Otel odasında benzin ile kendini yaktı

Aksaray’da psikolojik sorunları olduğu iddia edilen bir kişi kaldığı otelin odasında benzin dökerek kendini yaktı. Otel odası Kullanılamayacak hale geldi.

Olay Gece yarısı Aksaray merkezde bulunan otelde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre  Ankara’dan Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören arkadaşını ziyarete gelen Kamuran Y. (46)  Arkadaşını ziyaret edemeden Aksaray Merkez Mehmet Altınsoy Caddesi üzerinde bulunan  Otele gelerek gece kalmak için oda ayırtır. Daha sonra nedeni henüz bilinmeyen bir nedenden yanında aldığı bir bidon benzin ile Otelin 5 . katındaki odasına çıkar. Henüz sebebi bilinmeyen neden ile Kamuran Y. (46) benzini üzerine döker ve kendini yakmak ister. Üzerindeki elbiseler alev alınca can havli ile odadan dışarı çıkar. sesler üzerine odalarından çıkan otel müşterileri kattaki yangın söndürücü ile müdahale ederek yanan Kamuran Y. (46) isimli kişiyi söndürür. odadaki yangına müdahale etseler de söndüremedikleri için İtfaiyeden yardım ister. Aksaray itfaiyesi  yarım saatlik müdahalenin ardından odadaki yangını söndürdü.

Yaralı Kamuran Y. (46) kendi imkanları ile Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine giderek tedavi altına alındı. Kamuran Y. (46)  isimli vatandaşın yüzünde ve vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar oluştuğu Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil serviste tedavi altına alındığı öğrenildi. Otel Odası Yangından dolayı kullanılamaz hale geldiği ve otelde kalan diğer müşterilerin tedbir amaçlı bir süre otel lobisinde bekletildiği öğrenildi.

 

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL