ASAYİŞ

Aksaray’da meydana gelen Cinayet Olayına yayın yasağı getirildi

Aksaray’da meydana gelen Cinayet Olayına yayın yasağı getirildi

Aksaray Merkez Küçük Bölcek Mahallesinde 10.07.2021 tarihinde saat 12:30 sıralarında meydana gelen şüpheli B.D. isimli şahısın  karıştığı 4 kişinin öldürüldüğü cinayet olayına yayın yasağı getirildi. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı 1. Sulh Ceza Hakimliği tarafından yayın yasağı getirildi.

Aksaray Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada;

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı 1. Sulh Ceza Hakimliğinin 10.07.2021 tarih ve 2021/2180 D.İş nolu yazısında belirtilen; 10.07.2021 tarihinde saat 12:30 sıralarında Aksaray Küçük Bölcek Mahallesinde şüpheli B.D.’nin karıştığı ve halen firarda olduğundan bahisle 5651 sayılı yasanın 8. Maddesinde belirtildiği üzere söz konusu video paylaşımlarının toplumda infial uyandırabileceği şüpheliyi engellemeye çalışan şahıslar için de tehlike arz edeceği, farklı şiddet eylemlerine yol açabileceği dikkate alınarak daha fazla zararın doğmasını önlemek bakımından;
Her türlü haber yayını yapan internet sitelerinde, sosyal medya platformlarında, basılı, yazılı ve sözlü haber organlarında yayın yapılmasının engellenmesine karar verilmiştir.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL