ASAYİŞ

Aksaray’da Kamyon ile otomobil çarpıştı 4 kişi yaralandı

Aksaray’da Kamyon ile otomobil çarpıştı 4 kişi yaralandı

Aksaray Merkeze bağlı Karaören Köyü yakınlarda kamyon ile otomobilin karıştığı trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Yaralıların üçünün sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Kaza, Aksaray Merkeze bağlı Karaören Köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ali Aygün (54) yönetimindeki 42 PV 325 plakalı marka kamyon Karataş köyüne dönmek için manevra yaptığı esnada Aksaray istikametinden gelen Hüzeyfe Sevdi (25) yönetimindeki 68 HA 927 plakalı otomobil ile çarpıştı.

Kaza sonucu sürücüler Ali Aygün (54) ve Hüzeyfe Sevdi (25) ile otomobilde yolcu olarak bulunan Kamile Yılmaz (25) ve Rümeysa Yılmaz (19) yaralandı.

Kazayı gören diğer sürücüler durumu Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine Aksaray Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, Aksaray AFAD ekipleri, UMKE ekipleri ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Yaralılar ambulanslarla Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralılardan otomobil sürücüsü Hüzeyfe Sevdi ve araçta yolcu olarak bulunan Kamile Yılmaz ile Rümeysa Yılmaz’ın durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

 Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL