ASAYİŞ

Aksaray’da Halk Otobüsleri güzergâhlarına yenisi eklendi

Aksaray’da Halk Otobüsleri güzergâhlarına yenisi eklendi

Aksaray Belediyesi şehir içi ulaşımı kolaylaştırmak adına hatlarına yeni bir güzergâh daha ekledi.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, göreve geldiği günden bu yana vatandaşlara güvenli konforlu ve kolay ulaşım imkânı sunmak için çeşitli atılımlar yapıyor. Geçtiğimiz dönemlerde belediyeye ait toplu ulaşım araç filosunu genişleten, durak sayılarını artıran, hatlardaki yoğunlukları azaltmak adına sürekli düzenlemeler yapan Başkan Dinçer son olarak yeni bir otobüs güzergahının da hizmete girdiğinin bilgisini paylaştı.

Şehirlerarası otobüs terminalinden şifahane mahallesine kadar uzanan yeni otobüs güzergahı hizmete girdi. Şehirlerarası otobüs terminalinden hareket eden bir araç sırasıyla, Bilim Merkezi Tacin Mahallesi, Kültür Park, Tatar Sokak, Büyük Bölcek Mahallesi, Çarşı Merkezi, Atatürk Bulvarı, Coğlaki Kavşağı, Cumhuriyet Bulvarı Kavşağı ve Pembe Köşk Evleri Kavşağından geçerek Şifahane Mahallesine ulaşacak.

Yeni otobüs güzergahlarında hizmet verilmeye başlanıldığını duyuran Belediye Başkanı Evren Dinçer, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Vatandaşlarımızın rahat ve güvenli bir şekilde yolculuk etmelerini sağlamak için günün her saatinde çalışıyoruz. Bunun için toplu ulaşım ağımızı genişletiyoruz. Yeni otobüs güzergahlarımızın sayısını artırıyoruz. Vatandaşlarımıza toplu ulaşımda kaliteli ve konforlu bir ulaşım imkânı sunmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnsanımızın hayatını kolaylaştıran ve daha çok vatandaşımıza hizmet sunabilmek için projelerimizi tek tek hayata geçiriyoruz” dedi.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL