ASAYİŞ

Aksaray’da denetimlerde bir aranan şahıs yakalandı

Aksaray’da denetimlerde bir aranan şahıs yakalandı

Aksaray’da korona virüs tedbirleri çerçevesinde uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında polis ekiplerinin Sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında kentte geniş tedbirler aldı.

Aksaray  İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri kent genelinde cadde ve sokaklarda geniş çaplı denetimler yaptı. Cadde ve sokaklarda görev alan, devriye atan polis ekipleri gün boyu denetimlerini sürdürürken, özellikle caddelerde ve şehir merkezinde polis ekipleri trafikte uygulamalar yaptı.

Uygulamada araçlar tek tek durduruldu. Tüm araç sürücüleri ve içerisinde bulunan yolcuların muaf belgeleri ve HES kodu sorgulamaları yapıldı. Aksaray Merkez Ebulfeyzelçibey Caddesi üzerinde maske takmayan bir vatandaş denetim yapan polis ekiplerince durduruldu. Servet T. ( 31) ismindeki vatandaşın aranması olduğunun belirlenmesi üzerine Servet T.(31) ismindeki vatandaş polis ekipleri tarafından göz altına alındı.

Emniyet ekipleri gün boyu yaptığı denetimlerde çok sayıda araç ve vatandaş durduruldu. Trafik ekipleri yapılan denetimlerde eksikler bulunan birçok araca gerekli trafik cezaların kesti. Trafik ekipleri denetimlerde, araçlarda kullanılması yasak olan emniyet kemer aparatı , cam filmi, kontrollerini de gerçekleştirdi.

Emniyet yetkilileri kontrollerin sokağa çıkma kısıtlaması süresince farklı saatlerde süreceğini belirttiler.

UYARI:  Yayınlanan haber, yazı ve fotoğrafların tüm hakları saklıdır. Kaynak gösterilse dahi haber, yazı ve fotoğraflar yazılı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL