Genel

Aksaray’da “Covid- 19 Tedbirleri Denetimi” yapıldı

Aksaray’da “Covid- 19 Tedbirleri Denetimi” yapıldı

“Covid- 19 Tedbirleri Denetimi” Aksaray’da Vali Hamza Aydoğdu başkanlığında Belediye Başkanı Evren Dinçer, Emniyet Müdürü Murat Kolcu, Jandarma Komutanı Albay Fuat Anık, İl Sağlık Müdürü Kerim Yeşildağ, Tarım ve Orman Müdürü Bülent Saklav, kolluk kuvvetleri, zabıta ve sağlık ekipleri tarafından denetim yapıldı.

VATANDAŞIN KALBİNDE TAHT KURDULAR

Aksaray’ın çiçeği burnunda  Valisi Hamza Aydoğdu, Aksaray İl Emniyet Müdürü Murat kolcu , Aksaray İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Fuat Anık, İl Sağlık Müdürü Kerim Yeşildağ, Tarım ve Orman Müdürü Bülent Saklav, kolluk kuvvetleri, zabıta ve sağlık ekipleri tarafından denetim yapıldı.

Aksaray’ın farklı bölgelerinde maske dağıtarak sosyal mesafe ve hijyen konusunda vatandaşları zaman zaman ikaz ederek maske takmayanlara kendi elleri ile maske vererek farkındalık yarattılar.

akın tavırları ile içten ve samimi davranışları ile vatandaşın gönlünde taht kuran,  Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu ve Aksaray İl Emniyet Müdürü Murat kolcu, özellikle çocuklara sevecen ve babacan yaklaşımı ile Aksaraylı miniklerin kalbine girerek çocukların gözdesi olduğunu Covid-19 tedbirleri denetimi ve maske dağıtımında bir kez daha gösterdi.

   

Vatandaşın gönlünde adeta taht kuran Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Aksaray İl Emniyet Müdürü Murat kolcu, Aksaray’lı vatandaşların 7 den 77 ye tümünün kalbine girip sevgilerini kazandığı bu günkü Covid-19 tedbirleri denetimi ve maske dağıtımında bir kez daha gözlerden kaçmadı.

Covid-19 tedbirleri denetimi kapsamında Aksaray’da gerçekleştirilen Covid-19 tedbirleri denetimi, maske dağıtımı ve farkındalık etkinliğinde;

Vali Hamza Aydoğdu Covid-19 tedbirleri denetimi kapsamında Aksaray-Ankara karayolu Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü önünde emniyet ve jandarma ekiplerinin yaptığı uygulamada araç sürücüleri ve yolculuk vatandaşlara maske, mesafe konusunda uyarıda bulundu. Toplu taşıma araçlarında seyahat eden vatandaşlara hayırlı yolculuklar dileyen Vali Aydoğdu, araçlarda bulunan çocuklara ve ailelerine maske dağıttı.

Vali Aydoğdu kent merkezinde Belediye Başkanı Evren Dinçer ile birlikte lokanta, alışveriş merkezleri, kafeteryalar ve açık alanlarda yapılan Covid-19 tedbirleri denetimi uygulamasına katıldı. İşyerleri sahipleri ve alışveriş yapan vatandaşlar ile sokakta karşılaştığı vatandaşlara maske, mesafe ve hijyen kuralını hatırlatan Vali Aydoğdu trafik seyreden araç sürücülerini maske konusunda uyararak araçlarda maskesi bulunmayan vatandaşlara maske dağıttı.

Vali Hamza Aydoğdu denetim uygulaması ile ilgili yaptığı açıklamada; ‘Kendimiz, çocuklarımız ve geleceğimiz için mutlak suretle maske, mesafe ve hijyen kuralına uymamız gerekiyor’ dedi.

 

-İl genelinde hepimiz alandayız

Vali Aydoğdu ilçelerde Kaymakamlar nezaretinde gerçekleştirilen uygulamanın kent merkezinde Emniyet, Jandarma, Sağlık, Tarım ve Orman Müdürlüğü ile sağlık ekiplerinden oluşturulan heyetlerin halkın yoğun bulunduğu cadde ve sokaklarda Covid-19 tedbirleri denetimlerini gerçekleştirildiğini, Aksaray’da tedbirlere genel olarak uyulduğunu gördüklerini söyledi.

 

Vali Aydoğdu açıklamasını şöyle sürdürdü: “İçişleri Bakanımızın talimatıyla 81 ilde denetimler yapılıyor. İl genelinde hepimiz alanlardayız. Şehirlerarası karayollarında emniyet ve jandarma teşkilatımız gerekli uyarıları yapıyor. Geleceğimiz için çocuklarımız, kendimiz için mutlak suretle maske, mesafe ve hijyen kuralına uymamız gerekiyor. Biz birbirimizi seviyor sayıyorsak mutlak suretle buna riayet etmemiz gerekiyor. Bu virüs en hızlı yayılan virüslerden birisi. Onun için hep birlikte gayret etmemiz gerekiyor. Tüm vatandaşlarımızdan özellikle istirhamım maske mesafe ve temizlik kuralına mutlak suretle uyalım. Böylece hem kendimizi hem sevdiklerimizi korumuş olacağız. Hem de geleceğimizle ilgili umut var olacağız. Bugünkü kontrollerimiz bütün şehrimizde ilçelerimizde devam edecek bütün vatandaşlarımızı duyarlı görünce bizde mutlu olduk’ dedi.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL