Genel

Aksaray’da Çöp Konteynerleri Rengârenk

Aksaray’da Çöp Konteynerleri Rengârenk

Aksaray Belediyesi ekipleri  tarafından şehirdeki çöp konteynerlerine rengârenk görünüm kazandırıldı.

Şehre güzel görünümler kazandırmak için birçok çalışma yapan Aksaray Belediyesi ekipleri çöp konteynerlerini boyayarak görsel zenginlikler oluşturuluyor.

Aksaray Belediyesi, şehir genelindeki çöp konteynerlerinin tamamında bakım, onarım, yenileme çalışmalarını belirli periyotlarda gerçekleştiriyor.  Paslanmış, tekerlekleri düşmüş, kapakları kapanmayan, boyaları yıpranmış ve görüntü kirliliğine neden olan eski galvaniz çöp konteynerler, ekipler tarafından yerlerinden alınarak, Belediye şantiyelerinde onarılıyor.

Tamir ve bakım işlemleri tamamlanan konteynerler tekrar boyanarak ve göze hoş gelecek görsellerle süsleniyor. Daha önce çim çit kaplama yapılarak vatandaşların beğenisini toplayan Aksaray Belediyesi çöp konteynerlerinin boyanması ve süslenmesi ile takdir topladı.

Kent genelinde yapılan dekoratif dokunuşlarla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer yaptığı açıklamada; “Şehrimize modern kent kimliği kazandırmak için birçok çalışma yapıyoruz. Geçtiğimiz yıl 48 mahallemizde bulunan 7 Bin 500 adet çöp konteynerimize çim çit kaplama yapmıştık. Bu yılda konteynerlerimizi boyuyoruz. Göze hoş gelebilecek görsellerle süslüyoruz. Vatandaşlarımız mahallelerinde bulunan çöp konteynerlerindeki değişimi gördüklerinde bizlere olumlu yönde dönütte bulunuyorlar. Şehrimizi rengarenk görünüme kazandırmak için estetik dokunuşlara devam edeceğiz”  ifadelerini kullandı.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL