ASAYİŞ

Aksaray’da Cinayet

Aksaray’da Cinayet

Loading

Aksaray’ın Ortaköy ilçesi Kümbet köyünde akrabalar arasında çıkan tartışma cinayet ile bitti. 17 yaşındaki genç hayatını kaybetti. 2 kişi yaralandı.Katil zanlısı cinayet silahı ile birlikte yakalandı.

Olay Gece saatlerinde Aksaray’ın Ortaköy ilçesi Kümbet köyünde meydana geldi. İddiaya göre henüz nedeni belli olmayan bir nedenden tartışan iki aile tartışmanın büyümesi üzerine Samet Y. ( 31 ) yanında bulunan tabancayı ateşlemesi sonucu Emre Adak (17) olay yerinde hayatını kaybetti. Olayda Engin Ö. ( 30) ve Savaş A. ( 42) sol bacağından yaralandı. Olay yerinde 112 ve jandarma ekipleri sevk edildi. Aksaray’ın Ortaköy ilçesi Kümbet köyünde jandarma köyde geniş güvenlik önlemleri alırken Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Daha sonra yaralılar Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil servisinde tedavi altına alındı.

Cinayeti işlediği iddia edilen Samet Y. ( 31 ) cinayette kullanılan tabanca ile birlikte jandarma tarafından yakalandı.  Nöbetçi mahkemeye sevk edilen Samet Y. (31) tutuklandı. Olay ile ilgili tahkikat sürüyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL