Genel

Aksaray’da Bulduğu Yöntem ile saç çıkartmayı başardı

Aksaray’da Bulduğu Yöntem ile saç çıkartmayı başardı

Bugüne kadar yüzde yüz tedavisi olmayan sadece estetik operasyonlarla çözüm getirilen kelliği tarihe karıştıracak formülü Aksaray’da Berberlik yapan esnaf buldu.

Kellik malesef günümüzde birçok erkeğin sorunu. Erkekler sırf yeniden gür saçlara sahip olabilmek için doktorlara tonla para veriyorlar. Kadınlar gibi erkeklerde de saç dökülmesi büyük bir dert. Bazıları saçlarını uzatıp seyrekleşen yerlerini tarayarak kapatırken bazıları ise farklı ürünler kullanarak saçlarını güçlendirmeye ve daha hacimli bir görünüm elde etmeye çabalıyor. Bu uygulamalara son verecek bir uygulama için senelerdir araştırmalar yapan Aksaray’da berberlik yapan iş insanı sonunda saç olmayan bölgede saç çıkartmayı başardı.

Konu ile ilgili sadece ilkhavadisgazetesi.com haber sitesine konuşan Aksaraylı iş insanı şu açıklamada bulundu. “Kellik maalesef günümüzde birçok erkeğin sorunu. Erkekler sırf yeniden gür saçlara sahip olabilmek için doktorlara tonla para veriyorlar. Kadınlar gibi erkeklerde de saç dökülmesi büyük bir dert. Bazıları saçlarını uzatıp seyrekleşen yerlerini tarayarak kapatırken bazıları ise farklı ürünler kullanarak saçlarını güçlendirmeye ve daha hacimli bir görünüm elde etmeye çabalıyor. Yıllar süren bir araştırma sürecinden sonra tamamen bitkisel bir yöntem ile hiç saçı olmayan kişilerde sapa sağlam gür saç çıkartmayı başardım. Bu mucize yöntemi önce kendimde denedim başarılı olunca gönüllü bir iki arkadaşımda da denedim başarılı oldum. Patent alma çalışmalarım devam ediyor.”

Bu bu mucizevi uygulama yöntemini bulan ve gönüllü farklı kişilere uygulayan Aksaray’da berberlik yapan iş insanı ile yaptığımız röportajımızı önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşacağız. Pazartesi günü fotoğraflarıyla beraber başlayacağımız yazı dizimiz ile bu iş insanımızın mucize yöntemini açıklayacağız.

Bu haberin tüm yayın hakları sadece ilkhavadisgazetesi.com haber sitesine aittir. 

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL