ASAYİŞ

Aksaray’da bir kadın Polis sevgilisini başından vurdu

Aksaray’da bir kadın Polis sevgilisini başından vurdu

Aksaray’da 1 yıldır birlikte olduğu polis memurunun sevgilisi kadın kendinden ayrılma isteğini iddia ederek sevgilisi polisin memurunu beylik silahıyla memurunu başından vurdu.

Başından vurulan Polis memuru ağır yaralanırken sevgilisi polis memurunu başından vuran kadın gözaltına alındı.

Olay gece saat 22.00 sıralarında Taşpazar Mahallesi 839 Sokak bulunan bir rezidansta yaşandı.

Edinilen bilgiye göre, yaklaşık 1 yıldır polis memuru Abdullah Eroğlu (26) ile birlikte yaşayan Aysel Gökçe (24), aralarında ayrılma konusunda tartışma çıktı.

İkili arasındaki tartışmada polis memuru Abdullah Eroğlu(26) sevgilisi Aysel Gökçe (24), den ayrılmak istediğini tayininin çıkacağını ve gideceğini söylemesi üzerine Aysel Gökçe (24), öfkelendi.

Polis memuru Abdullah Eroğlu (26) nin evde bulunan beylik tabancasını alan Aysel Gökçe (24), sevgilisi polis memurunun kafasına bir el ateş etti.

Polis memuru Abdullah Eroğlu (26)  kanlar içinde olduğu yere yığıldı. Silah sesini duyan rezidans sakinleri durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Ayrıca olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri de sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil Yardım ekipleri yaralı polis memuruna ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Ardından ağır yaralanan polis memuru ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı.

Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı.

Sevgilisi Polis memuru Abdullah Eroğlu (26)yi başından vuran Aysel Gökçe (24), isimli kadın olayın gerçekleştiği rezidans dairesinde olayda kullanılan silah ile birlikte polis ekiplerince gözaltına alındı.

Olay yerine gelen Jandarma Olay Yeri İnceleme ekipleri olay yerinde geniş çaplı inceleme çalışması yaptı.

Polis ekiplerince gözaltına alınan genç kadın olayın tarafsız şekilde araştırılması ve sorgulanması için Aksaray İl Jandarma Komutanlığı ekiplerine teslim edildi.

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesin de tedavi altına alınan polis memuru Abdullah Eroğlu (26) durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Jandarma ekiplerinin Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde olayla ilgili başlattığı araştırma ve soruşturma kapsamında Jandarmada işlemlerinin tamamlanmasının ardından Sevgilisi polis memurunu başından tabanca ile vuran Aysel Gökçe çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL