ASAYİŞ

Aksaray’da arkadaşını sırtından bıçaklayarak öldürdü

Aksaray’da arkadaşını sırtından bıçaklayarak öldürdü

Aksaray’da aralarındaki küfürleşme nedeniyle aralarında tartışma çıktı. Bir süre sonra tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucunda birbiriyle konuşmayan iki arkadaş bir kahvehanede barışmasının ardından yolda yürürken barıştığı arkadaşını sırtından bıçaklayarak öldürdü.

Edinilen bilgiye göre; Olay Aksaray merkez Taşpazar mahallesinde meydana geldi.

Aksaray’da Briket üreten bir fabrikada çalışan 3 çocuk babası Mahir A., (43)  ile arkadaşı Mehmet Ü. (60), arasında tartışma çıktı. Tartışma küfürlü kavgaya dönüştü. İki arkadaş aynı gün gece saatlerinde Taşpazar Mahallesi’ndeki bir kahvehanede buluşarak barıştı. İkili kahveden ayrılırken, Mehmet Ü. (60), kısa süre önce barıştığı arkadaşı Mahir A.’yı (43)   takibe aldı. İddiaya göre eve gitmek için yolda yürüdüğü esnada Mahir A.’nın yanına giden Mehmet Ü. arkadaşını sırtından bıçakladı.

Arkadaşı tarafından sırtından bıçaklanarak ağır yaralanan 43 yaşındaki Mahir A. Olayı gören kişilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulans ile Aksaray Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı.

Tedavi altına alınan Mahir A. doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hastanede yaşamını yitirdi.
Arkadaşını sırtından bıçaklayıp olay yerinden kaçan Mehmet Ü. İse  kısa sürede Aksaray Cinayet Büro amirliği ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı..

Emniyetteki ifadesinde arkadaşı Mahir A.’yı kendisinin bıçaklamadığını iddia eden Mehmet Ü. suçlamaları kabul etmedi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Mehmet Ü. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL