ASAYİŞ

Aksaray’da ağabey kardeşini miras için başından vurdu

Aksaray’da ağabey kardeşini miras için başından vurdu

Aksaray’da babalarından kalan miras için kardeşiyle kavga eden ağabey yanındaki silahla kardeşini başından vurarak öldürdü. Kardeşini başından vurarak öldüren kardeş katili ağabey Aksaray polisinin yaptığı çalışmalar sonucunda cinayet silahı ile birlikte yakalanarak göz altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Aksaray merkez Hacılar Harmanı Mahallesinde işlettikleri markette babalarından kalan miras için tartışan Kenan Elçi ve ağabeyi Kemal Elçi arasında kavga çıktı. Kavganın kısa sürede büyümesi üzerine Kemal Elçi kardeşi Kenan Elçi yi yanında taşıdığı ruhsatsız tabanca ile başından vurarak olay yerinden kaçtı.

Silah sesini duyan komşular durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Cinayet yerine yakın yerde 112 istasyonundan hemen sağlık ekipleri yaralı Kenan Elçi’ye ilk müdahaleyi yapmasına karşılık  Kenan Elçi’ni hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerine gelen yakınlarını  sakinleştirmek oldulça güç oldu.

Cinayet mahallinde  güvenlik önlemi alan polis ekipleri olay yerinde inceleme yaptı. Kenan Elçi’nin yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi.

Ağabeyi tarafından öldürülen Kenan Elçi’nin cansız bedeni otopsi için Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kardeşi Kenan Elçi’yi başından vurduktan sonra olay yerinden firar eden ağabey Kemal Elçi Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonrası kardeşini başından tek kurşunla vurarak kardeş katili olan ağabey Kemal Elçi  kullandığı araç ile cinayette kullanılan silah ile birlikte  yakalanarak  göz altına alındı.

Polis ekiplerinin cinayet ile ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor.

Fotoğraf Hasan Bölükbaş

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL