ASAYİŞ

Aksaray’da 49 yaşındaki adam İntihar girişiminde bulundu

Aksaray’da 49 yaşındaki adam İntihar girişiminde bulundu

Aksaray’ın Ortaköy İlçesinde 49 yaşındaki vatandaş intihar girişiminde bulundu.

Aksaray’ın Ortaköy İlçesinde  meydana gelen olayda 49 yaşındaki vatandaş ikamet ettiği evinin tavanına bağladığı ip ile intihar girişiminde bulundu.

Edinilen Bilgiye göre Aksaray’ın Ortaköy İlçesi Kızılay mahallesinde ikamet eden 49 yaşındaki Ali T. isimli vatandaş girdiği bunalım sonrası evin tavanına bağladığı ip ile intihar girişiminde bulundu.  Durumu fark eden yakınları 49 yaşındaki Ali T. isimli vatandaşı asılı olduğu ipten kurtararak 112 sağlık ekiplerine haber verdi. Yakınlarının haber vermesiyle kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri 49 yaşındaki Ali T. isimli vatandaşa ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra sağlık durumunun ciddi olması sebebiyle 112 Ambulansı ile ilk önce  Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Aksaray Eğitim ve Araştırma hastanesinden Aksaray’daki özel bir hastaneye nakledilen vatandaşın sağlık durumu ciddiyetini korumakta.

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı olay yeri inceleme ekipleri  olay mahallinde olayla ilgili inceleme yaptı.  Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

 

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL