ASAYİŞ

Aksaray’da 2 Milyon TL. Fidye için Bir Genç Kaçırıldı

Aksaray’da 2 Milyon TL. Fidye için Bir Genç Kaçırıldı

Aksaray’ın Eskil ilçesinde bir genç bugün öğle saatlerinde 2 milyon TL  fidye için silah zoruyla kaçırıldı. Çocuğunun kaçırıldığını Polise haber veren baba polisin başarılı operasyonu ile çocuğuna sağ salim kavuştu.

Olay Aksaray’ın Eskil İlçesinde öğle saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre ; Aksaray’ın Eskil ilçesinde yaşayan N.K. İsimli genç fidyeciler tarafından silah zoru ile bir araca bindirilerek kaçırıldı. N.K. İsimli gencin babasını arayan Fidyeciler N.K. isimli gencin hayatına karşılık 2 Milyon TL. fidye istediler. Durumu Eskil Polisine anlatan baba polisten yardım istedi. Polis ekipleri Yaptıkları detaylı inceleme sonucunda kaçırılmakta kullanılan aracın marka ve modelini belirledi. Konya ili istikametine gittiği belirlenen aracın peşine düşen polis ekipleri, 16.30’da Koya il girişine yakın bir yerde başarılı operasyon sonucu kaçırılan N.K. isimli genci  fidyecilerin elinden  burnu bile kanamadan kurtardı. Operasyon sonrası kaçırılan N.K. isimli genç ailesine teslim edildi.

Eskil Emniyeti yetkilileri, ismi açıklanmayan kaçıran şahısları  gözaltına aldı. Fidyecilerin sorguları sürerken, olayla ilgili soruşturma ve tahkikat başlatıldı.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL