Genel

Aksaray Valisi Aydoğdu siyasi partilere iade-i ziyaretlerde bulundu

Aksaray Valisi Aydoğdu siyasi partilere iade-i ziyaretlerde bulundu

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu ve beraberindeki heyet  Aksaray’daki 4 siyasi partinin il başkanlıklarına iade-i ziyaretlerde bulundu.

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu ve beraberinde Aksaray İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yüksel Çelik, Aksaray İl Sağlık Müdürü Kerim Yeşildağ ile birlikte Cumhur ittifakını oluşturan Adalet ve Kalkınma Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi ile Millet ittifakını oluşturan İYİ Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray İl Başkanlıklarına iade-i ziyarette bulunarak Parti yöneticileri ile bir süre görüştü.

Kongre süreçlerini tamamlayarak yeni yönetim kurullarını oluşturan siyasi parti il başkanlarına hayırlı olsun dileğinde bulunan Vali Aydoğdu; Cumhur ittifakını oluşturan Adalet ve Kalkınma Partisi Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray İl Başkanı Mustafa Çölkesen ile Millet ittifakını oluşturan Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray İl Başkanı Ali Abbas Ertürk, İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Özhan Türemiş ve parti yönetim kurulu üyeleri ile bir süre görüştü.

Vali Aydoğdu Aksaray’da Kovid-19 salgını ile mücadelede verdikleri destekleri nedeniyle parti il başkanları ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL