ASAYİŞ

Aksaray Valisi Aydoğdu “Kodla Aksaray” diye bir proje başlattık

Aksaray Valisi Aydoğdu “Kodla Aksaray” diye bir proje başlattık
Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, telekonferans yöntemiyle gençlerle,sohbet ederek onlara,ürettikleri projeler var ise kendisine anlatmalarını ve birlikte bu projeleri hayata geçirmeyi teklif etti.
Aydoğdu; yaptığı konferans görüşmede, gençlere, kapısının herkese açık olduğunu kaydederek,gençlerle  bilgi alışverişinde bulundu, projelerinini paylaştı.
Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, sıradışı  çalışma metoduna bir yenisini daha ekleyerek, Aksaray için,yeni hizmet ve projeler üretmek için kolları sıvadı.
Aydoğdu, gençlerle yaptığı telekonferans görüşmede”(Kodla Aksaray) diye bir proje başlattık.Aksaray’la ilgili, sizlerle ilgili,gençlerle ilgili bir proje varsa,beraber yapabileceğimiz işler varsa hep birlikte yapalım.
Meydandan geçerken ben oradayım,”sayın valim, siz bizden proje istediniz bende geldim, hem bir çayınızı içeyim dedim hemde aklımda böyle bir proje var bunu anlatayım dedim” derseniz bizim kapımız herkese açık, beni dünyanın en mutlu insanı yaparsınız.
Bizim doğduğum topraklara karşı bir vefa borcumuz var.Bunu hep birlikte yerine getirmemiz gerekiyor.Bizim birbirimiz eleştirmekten çok birbirimizin arasına köprüler kurmamız  gerekiyor”.dedi.
Aydoğdu”En büyük ümidim gençlerdir.
Onlarla buluştuk. Kısa bir ders işledik. Şehirlerine, Türkiye’ye dair muhteşem fikirleri var.En büyük destekçimiz olacaklar. Kodlama atölyeleri, Online Kitaplığımız ve daha bir çok sürpriz..
Gençlerle yürürsek yolumuz kısalır, yükümüz hafifler” dedi.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL