Genel

Aksaray Valiliği Erzuruma yardım Tırı gönderdi

Aksaray Valiliği Erzuruma yardım Tırı gönderdi

Aksaray Valiliği öncülüğünde Elazığ ve Malatya’daki depremzedeler 1 Tır muhtelif gıdalardan oluşan yardım dualarla deprem bölgesine gönderildi.

Aksaray Valisi Ali Mantı kuru gıda ve bakliyatlardan oluşan yardımların yanında vatandaşların battaniye ve yaşam malzemelerinden oluşan yardımlarını deprem bölgesine ulaştırmak için büyük bir ilgi ve destek gösterdiğini söyledi.

Aksaray Valiliği ve hayırseverlerin katkıları ile çeşitli kuru gıdalardan oluşan yardımların hazırlandığını kaydeden Vali Ali Mantı “Bizim milletimiz her hangi bir yerde bir kişinin tırnağı ağrısa oraya koşar. Devletimiz her zaman güçlü bir şeklide vatandaşlarımızın yanında yer almıştır. Depremin ardından Aksaray top yekûn olarak seferber oldu. Herkes karınca karanınca imkânları nispetince yardımda bulunuyor. Bu vesile ile bugünde bir tır gönderiyoruz. Dünde gitti. Önümüzdeki günlerde ihtiyaca göre yardımlar yine gönderilecek” dedi.

Vali Ali Mantı Elazığ ve Malatya’da yaşanan depremde vefat eden vatandaşlara Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar diledi.

Konuşmaların ardından yardım tırı İl Müftüsü Cemalettin Bal’ın yaptığı duanın ardından deprem bölgesine uğurlandı.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL