ASAYİŞ

Aksaray sevdanız neden devşirdi sayın vekiller

Aksaray sevdanız neden devşirdi sayın vekiller

Loading

Aksaray sevdanız neden devşirdi sayın vekiller

Son günlerde Aksaray Siyasetçilerin uğrak noktası oldu. Ufukta seçim var desem oda yok. Yok diyorum çünkü siyasi parti liderleri 2023 ten önce seçim düşünmüyoruz diye demeç veriyor. O zaman bu kadar Aksaray sevdası neden?

Geçtiğimiz yıllar içerisinde Aksaray’ın yakınından geçip sadece dinlenme tesislerinin birinde mola verip ihtiyaç gideren Milletin Vekilleri ne değişti de topluca ziyaretler gerçekleştirip Aksaray’ın sorunlarını kendilerine dert edindiler.

Bu sorunun cevabı 4 Milletvekili için olabilir mi?

Yakında Seçim olmadığı halde Aksaray’ın seçilmişlerinin bazıları Aksaray’a uğramazken, bir kısmı ara sıra açılışlar için seyrekte olsa Aksaray’a geliyor. Bir kısmı da biz icracı değil ricacıyız diyerek Aksaray’ı karış karış geziyor.

O zaman insan kendi kendine sormadan edemiyor.

Aksaray sevdanız 2021 yılında neden devşirdi?

Kim ne derse desin Ufukta seçim fulü da olsa görünüyor. Aksaray sevdanız 4 milletvekili çıkartan bir şehirden oy kapmak için seçmene şirin görünmek için alt yapı hazırlama çabaları olma ihtimali ne?

Size delice gelebilir ama insansın kafasında kocaman soru işaretleri olduğu sürece düşünmeden edemiyorum.

2021 yılına kadar hiç uğramayan bunca vekil şimdi ne oldu da Aksaray sevdası devşirdi de Aksaray’ı komşu kapısı yaptılar.

Bu seferlik sorular benden cevaplar sizden olsun.

Maske takın, Hijyene önem verin SOSYAL MESAFEYE DİKKAT EDİN demeyeceğim,  biz bunları söyledikçe sizler sıkış tepiş yaşayıp hastalığa davetiye çıkartmaya, maske takmayıp sevdiklerinize hastalık bulaştırmak için birbirinizle yarışmayı bırakmıyorsunuz. Aşısı çıktı diye güvenmeyin Mutang üstüne mutanga uğrayan bir illet var karşımızda. COVID – 19 Denilen illet var. Bu COVID – 19 Denilen illete yakalanmamanın püf noktası MASKE- MESAFE- HİJYEN Aklınızın bir köşesinde bulunsun istedim.

Kalın Sağlıkla, mutlulukla,

İzzet TINMAZ

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL