Genel

Aksaray Milletvekili Ayhan Erel Bayram Mesajı

Aksaray Milletvekili Ayhan Erel Bayram Mesajı

Değerli Hemşehrilerim;

Bir bayrama daha kavuşmanın heyecanı ve sevinci içerisindeyiz.

Mübarek Kurban Bayramınızı, en kalbi duygularımla kutluyor; bayramın, şehrimiz, ülkemiz, Türk- İslam âlemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Allah’tan niyaz ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, her zaman olduğu gibi bu bayramda da, karşılıklı sevgi ve saygının öne çıkması, dargınların barışması ve herkesin kardeşçe kucaklaşması en büyük temennimizdir. İnşallah, hep birlikte ve huzur içerisinde bir bayram geçirmeyi Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Bizim toplumumuzu da ayakta tutan en önemli dinamiklerden birisi de hiç kuşkusuz milli ve manevi zenginliklerimiz, değerlerimiz, gelenek ve göreneklerimizdir.

Bayramlarımız; sevginin, saygının ve sosyal duyarlılığın arttığı, birlik ve beraberlik ruhunun pekiştiği, kalplerin daha çok yumuşadığı, dost, akraba ve komşuların daha fazla hatırlandığı ve ziyaret edildiği, öksüz ve yetimlerin sevindirildiği, milli ve dini duyguların en üst seviyede yaşandığı, ihtiyaç sahiplerinin her zamankinden daha fazla gözetildiği önemli günlerdendir.

Bu özel günde; öncelikle vatanımızın bütünlüğünü korumak, milli birlik ve beraberliğimizi sağlamak uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi unutmamalıyız. Şehitlerimizin emaneti olan değerli ailelerini ve gazilerimizi yalnız bırakmayarak bayram sıcaklığını birlikte yaşamalıyız.

Tatil amacıyla yollara çıkan tüm vatandaşlarımızdan da emniyet kemerini takmalarını, hız sınırlarına ve trafik kurallarına titizlikle riayet etmelerini bekliyoruz. Yüreklere acı salmamak, bayram sevincimize gölge düşürmemek için hep birlikte lütfen daha dikkatli ve daha duyarlı davranalım.

Unutmayalım, millet olarak daha güzel yarınlara ve daha mutlu bayramlara kavuşmamız alacağımız sıkı tedbirlere ve bu tedbirlere uymamıza bağlıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle; Kurban Bayramı’nın, dargınlık ve kırgınlıkların unutulmasına, toplumsal birlikteliğimizin pekişmesine, saygı ve hoşgörünün daha da gelişmesine vesile olmasını temenni ediyor, başta şehit yakınlarımız, gazilerimiz ve onların aileleri olmak üzere yüce Türk milletimizin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, bayram coşkusunun Aksaray’ımıza, ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Kurban Bayramımız Mübarek Olsun.

 

 

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL