ASAYİŞ

Aksaray Jandarma’dan uyuşturucu operasyonu

Aksaray Jandarma’dan uyuşturucu operasyonu

Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı KOM Şube Müdürlüğü ve Gülağaç İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri aldıkları ihbarı değerlendirerek yaptığı operasyonda bir miktar uyuşturucu ele geçirdi. Konu ile alakalı açıklama şöyle;

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticaretinin önlenmesine yönelik kapsamlı çalışmalarımıza aralıksız devam edilmektedir.

Bu kapsamda; Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda, Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı KOM Şube Müdürlüğü ve Gülağaç İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar sonucunda, Gülağaç İlçesi mülki sınırları içerisinde Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti yaptığı tespit edilen N.B. isimli şahsın evinde yapılan aramada; (2) gram kubar esrar, (10) gram metamfetamin ve (3) adet extacy hap ele geçirilmiştir.

Şüpheli şahıs hakkında gerekli adli işlemlere başlanmıştır.

Vatandaşlarımızı zehirlemek isteyen zehir tacirlerine karşı titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız devam edilecektir.

Kamuoyuna saygıyla sunulur.

 

 

 

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL