ASAYİŞ

Aksaray Jandarma’dan Tarihi eser ve uyuşturucu operasyonu

Aksaray Jandarma’dan Tarihi eser ve uyuşturucu operasyonu

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri yaptığı istihbarı çalışmalar neticesinde , Aksaray’ın merkeze bağlı Karacaören Köyünde bir şahsın müstakil evinin bahçesinde kenevir yetiştirdiği bilgisine ulaştı.

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Aksaray il Jandarma Komutanlığına bağlı Kaçakçılık ve Organize suçlar ve  Narkotik ekipleri  adresi ve kimliğini belirledikleri ikamet ve şüpheliye yönelik teknik ve fiziksel takip başlattı. Yaklaşık 1 hafta süren takibin ardından yeterli delil ve bulgulara ulaşan jandarma ekipleri operasyon için harekete geçti. Şafak vakti F.Ç. isimli şüphelinin kaldığı Müstakil eve gerçekleştirilen operasyonda şüpheli F.Ç. yakalanarak gözaltına alındı. Jandarma ekipleri Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan alınan izin ile F.Ç. isimli şüphelinin kaldığı Müstakil ev ve bahçesinde yapılan aramada bir miktar gram kubar esrar maddesi, 11 adet tarihi eser olan sikke, 8 adet tarihi eser obje, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ve 15 adet tabanca mermisi ele geçirdi.

Gözaltına alınan F.Ç. isimli şüpheli Aksaray İl Jandarma komutanlığındaki işlemlerinin tamamlanmasın ardında adli makamlara sevk edildi.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL