Genel

Aksaray İyi Partide Özhan Türemiş dönemi resmen Başladı

Aksaray İyi Partide Özhan Türemiş dönemi resmen Başladı

31 Mart Yerel seçimlerinde İyi Partiden Belediye Başkan Adaylığı nedeniyle İYİ Parti Aksaray İl Başkanlığı görevini Hasan Hüseyin Çiftçi’ye bırakan Özhan Türemiş İyi Parti Genel Merkezi Tarafından tekrar İYİ Parti Aksaray İl Başkanlığı görevine getirildi.

Aksaray İYİ Parti Aksaray İl Başkanlığı binasında Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma merasimi düzenlendi. Partililerin katılımı ile yapılan bayramlaşma merasimi sonrası İl Başkanlığı Devir teslim Töreni yapıldı. 5 aydan beri Aksaray İyi Parti İl Başkanlığı görevini yürüten Hasan Hüseyin Çiftçi, Aksaray İYİ Parti İl Başkanlığı görevini  İyi Parti Genel Merkezi Tarafından tekrar İYİ Parti Aksaray İl Başkanlığı görevine getirilen Özhan Türemiş’e teslim etti. Devir teslim töreninde kısa konuşma yapan Yeni Aksaray İYİ parti İl Başkanı Özhan Türemiş şunları söyledi;

“Belediye Başkan Adaylığı sürecimizde İYİ Parti Aksaray İl Başkanlığı görevini layıkıyla ve büyük bir özveriyle sürdüren değerli İl Başkanımız Hasan Hüseyin Çiftçi, Bayrağı bize teslim etti.

5 aylık görev sürecinde omuz omuza Aksaray’a katkıda bulunduk. Çok başarılı ve değerli çalışmalar yaptı. Desteğini her daim üzerimizde hissettik. Kendisiyle çalışmaktan şeref duyduk! Bundan sonraki süreçte bilgi birikimiyle bize yapacağı ağabeyliğe de şimdiden teşekkür ediyoruz.
Çok kıymetli bir görevi, çok kıymetli bir zamanda bize devretmesi onurlandırdı. Bu onura layık olmaya çalışacağız.

Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendi ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Koray Aydın’a bu göreve yeniden bizi layık gördükleri ve güvendikleri için çok teşekkür ederim. Bu onurlu bayrağı, şimdiye kadar olduğu gibi, daha ileri taşımak için var gücümüzle çalışacağız.

DAHA YENİ BAŞLIYORUZ! AKSARAY ÇOK ÇOK DAHA İYİ OLACAK!. ŞİMDİ HER ŞEY YENİDEN BAŞLIYOR!.”

şeklinde konuştu.

Devir teslim töreninde Aksaray Gençlik kolları Başkanlığı görevini yürüten Furkan Şerafettin Özdemir Aksaray İYİ Parti Gençlik Kolları başkanlığını İYİ Parti Genel Merkezi Tarafından atanan Aybala Emekli’ye devretti. Böylece Aksaray İYİ parti İl Başkanı ve Gençlik Kolları Başkanı değişmiş oldu.

 

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL