ASAYİŞ

Aksaray itfaiyesi olası can kaybını önledi

Aksaray itfaiyesi olası can kaybını önledi

Aksaray Belediyesi İtfaiye ekipleri Kireçlik mevkiinde şarampolde asılı kalan araca müdahale ederek 5 kişilik bir ailenin uçuruma yuvarlanmasının önüne geçti.

Aksaray Merkeze bağlı Sevinçli köyünden Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine gelmek için özel araçları ile harekete geçen 5 kişilik bir aile Kireçlik mevkiine geldiklerinde yoğun kar ve hava muhalefetine mahsur kaldılar. Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolde çıkan araç şarampolde asılı olarak kaldı. Araç içerisinde mahsur kalan aile durumu Aksaray Belediyesine Bağlı İtfaiye Müdürlüğü ekiplerine bildirdiler. Olay yerine anında ulaşan itfaiye ekipleri araç içerisinde mahsur kalan ikisi kadın biri çocuk ve sürücü olmak üzere 5 kişiyi güvenli bir şekilde araçtan çıkartarak aracı asılı kaldığı yerden kurtardı. İtfaiye ekiplerince güvenli bir ortama alınan aile Belediyeye ait araçlarla ikamet ettikleri adreslerine ulaştırıldı. Aracın sürücüsü haber aldıkları anda olay yerine gelen itfaiye ekiplerine ve Belediye Başkanı Evren Dinçer’e teşekkür etti.

Aksaray Belediyesi yetkilileri şehri genelinde etkili olan kar yağışından dolayı oluşabilecek her türlü olumsuzluğun önüne geçmek için yol açma, tuzlama, kar kürüme çalışmalarının sürdüğünü belirttiler.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL