Genel

Aksaray İl Sağlık Müdürü Olmak Kolay değil MÜDÜR

Aksaray İl Sağlık Müdürü Olmak Kolay değil MÜDÜR

Gazetecileri kaç personel gönderildi sorusuna cevap veremeyen  Aksaray il Sağlık Müdürü  Şunu göz önüne almalı dır Biz gazeteciler Aksaray Halkına Olaylar hakkında haberdar etme görevini üstlenmiş bulunmaktadır. Türkiye’nin bir bölgesinde deprem olmuş bağlı bulunduğunuz bakanlık “ Aksaray’dan 2 UMKE ekibi Çıkartın” emrini vermiş Sen bu emri pekiştirmek için 2 tanede Ambulans göndermişsin buraya kadar çok güzel.

Gazetecilerden Bu bilgiyi Saklamanın Amacı Nedir

Gazeteci Aksaray İl Sağlık Müdürü Olduğu için seni telefondan arayarak kendini tanıtarak “ Müdürüm Aksaray dan Deprem Bölgesine Kaç araç ve personel gönderdiniz sorusunu ağzına tıkıp telefonu yüzüne kapatmanın ne kadar nezaketli bir davranış olduğunu okuyuculara bırakıyorum.

Göreve geldiğiniz günden beri Gazeteciler ile muhatap olmamaya özen gösterdiğinizi bütün gazeteci meslektaşlarımız bilmekte. Ben Hatırlamıyorum ama yanlışım varsa seve seve düzeltme yaparım. Aksaray’da Faaliyet gösteren Hiçbir Medya veya gazete temsilcisiyle bir araya gelmediniz.

Şimdi bu ELEŞTİRİLERİ okuyunca ben bu eleştirilerin muhatabı eğilim diyerek Adliyenin yolunu da tutabilirsiniz. O sizin ne kadar ELEŞTİRİYE AÇIK BİR kişiliğe sahip olup olmadığınızı belirler. Bu arada laf aramızda bu tür basit konular için mahkemeye veren il ve tek bürokrat olarak tarihe geçmenize tüm Meslektaşlarımızla elimizden geleni yaparız.

Gelelim asıl konumuza Sorumlu gazetecilik gereği Aksaray’dan Deprem bölgesine giden UMKE personeli olduğunu duyurmak ve bunu haberleştirmek istedik.  Bu konuda bilgi sahibi olan kurum amiri Elbette Aksaray İl Sağlık Müdürü Sayın Kerem YEŞİLDAĞ idi. Sayın müdürün Gazeteciler ile hiçbir alakası olmadığı için telefonu bende yok idi. Ulusal Ajans temsilcilerinin birkaçını aradım onlarda da yoktu. Birkaç telefon görüşmesi yaptıktan sonra ulaştım. Ulaştığım kişi gazetecilerin telefonların pek çıkmaz inşallah ulaşırsın diye uyararak telefon no sunu verdi. Aradım Aksaray İl Sağlık Müdürü Sayın Kerem YEŞİLDAĞ’ı “ Müdürüm Aksaray dan Deprem Bölgesine Kaç araç ve personel gönderdiniz “ sorusunu sordum soruyu ağzıma  tıkıp telefonu yüzüne kapattı.  Ama Aksaray için haber üretiyorsanız bilgilendirmek zorundasınız Gazetecilik Mesleği bunu gerektirir . İl Sağlık Müdürünün Devlet Sırrı gibi sakladığı Gönderdiği Araç ve personel sayısını kurum müdürü varken amiri tarafından açıklaması ilkini de bu arada yaşamış olduk.  Basit bir bilgi için AKSARAY İL SAĞLIK MÜDÜRÜ Açıklama yapmayarak Aksaray’a gönül vermiş Aksaray valisi Sayın ALİ MANTI’nın yapmasına sebep olmak ne kadar doğru bir davranış onu da sevgili okurların ve Aksaray halkının takdirine bırakıyorum.

Bu ara unutmadan Aksaray il Sağlık Müdürü Deprem bölgesine gnderdiği personel ve araç sayısı bilgisini saklarken Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü Yetkilileri Adeta saat başı personeli hakkında bilgi ve resim paylaşarak personeline ne kadar hakim olduklarını bir kez daha kanıtlamış oldular. İşte bunu kanıtı birkaç kare

Öncelikle Deprem felaketinde Hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan Rahmet Geride Kalan yakınlarına Baş sağlığı dilerim. Yaralı Depremzede vatandaşlarımıza geçmiş olsun der acil şifalar dilerim. Deprem Sonrası seferber olan Yardım kuruluşları, yardım gönüllüleri, Duyarlı Aksaraylı vatandaşlar, Aksaray Belediyesi, ve Aksaraylı STK lara teşekkür ederim .

Kalın sevgi ve sağlıkla

İzzet TINMAZ

Gazeteci / Yazar

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL