ASAYİŞ

Aksaray Emniyeti 3 azılı hırsızı yakaladı

Aksaray Emniyeti 3 azılı hırsızı yakaladı

Aksaray’ın Ağaçören ilçesinde son iki ayda 11 ayrı ev ve iş yerinde hırsızlık olayına karıştığı iddiasıyla gözaltına alınan 4 şüpheliden 3’ü tutuklandı.

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Ağaçören ilçesinde meydana gelen 2 ayrı hırsızlık olayı ile ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde Asayiş Şube Müdürlüğü ve Ağaçören İlçe Emniyet Amirliği görevlilerince yapılan detaylı inceleme ve araştırmalar sonucu; hırsızlık olaylarını Emrah. G.(32), Emrah. G.(27), İbrahim A. (33), yabancı uyruklu Ogtay M.(23) isimli şahısların gerçekleştirdiği, her iki hırsızlık olayı öncesi şüpheli şahısların ilçenin elektrik akımlarını kestikleri tespit edildi.

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü  Asayiş Şube Müdürlüğü ve Ağaçören İlçe Emniyet Amirliği ekipleri tarafından yapılan operasyon sonucu 4 şüpheli sahte kimlik ile birlikte hırsızlık olaylarında kullandıkları, levye, tornavida, anahtar takımı vb. suç aletleri ile yakalanarak gözaltına alındı. Çalınan 1 adet Tofaş marka araç ve 1 adet New Holland marka traktör şüphelilerin sattıkları şahıslardan temin edilerek sahiplerine teslim edildi.

Yakalanan şüpheli şahısların yapılan sorgulamalarında; 2015-2020 yılları arasında 6 İş yerinden ve Kurumdan Hırsızlık, 2 Oto Hırsızlığı, 1 Evden Hırsızlık, 1 Hayvan Hırsızlığı ve 1 Mala Zarar Verme olayı olmak üzere toplam 11 ayrı hırsızlık olayını gerçekleştirdikleri tespit edildi .

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü  Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan sorgu sonrası adli makamlara sevk edilen Emrah G. Ogtay M. ve Emrah G. isimli şahıslar TUTUKLANARAK Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğüne teslim edildi.Şüphelilerden  İbrahim A. Savcılıkça Serbest bırakıldı.

Yapılan sorgulamanın ardından bugün adliyeye sevk edilen şüphelilerden İbrahim A. savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.  Emrah G, Ogtay M. ve Emrah G. ise mahkemece tutuklandı.

 

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL