ASAYİŞ

Aksaray da uyuşturucuya geçit yok

Aksaray da uyuşturucuya geçit yok

Loading

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, “torbacı” diye tabir edilen sokak satıcılarına yönelik çalışma başlattı.

Yapılan çalışmalar sonucunda ekipler, M.K. (24) ve H.G.K’nin (22) uyuşturucu madde ticareti yaptığı ve zaman zaman il dışından uyuşturucu madde getirdiği bilgisine ulaştı.

Ekipler, Aksaray-Konya kara yolundaki uygulama noktasında durdurduğu otomobilde, bir miktar eroin ele geçirdi, M.K. ve H.G.K’yi yakaladı.

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri Aksaray ilinde faaliyet gösteren kokoreç satan bir iş yerinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı yönünde gelen ihbar üzerine Kokoreççi  M. E.(49)’nin işyeri civarında uzun süre yapılan fiziki takibin ardından yapılan operasyon neticesinde yakalanarak gözaltına alındı. İş yerinde yapılan detaylı arama sonucunda;

✔ 8 kilitli şeffaf poşet içerisinde 500 gr toz esrar maddesi,
✔90 adet extacy hap,
✔2 adet zıvana,
✔1 adet hassas terazi .ele geçirildi,

iş yeri sahibi Kokoreççi M.E. (49) gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.K. (24) ve H.G.K (22) ve M.E. (49) isimli şüpheliler, çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL