ASAYİŞ

Aksaray da çöken ahırın molozları altında kalan genç yaralandı

Aksaray da çöken ahırın molozları altında kalan genç yaralandı

Aksaray’da 22 yaşındaki bir genç, kardeşiyle kullanılmayan ahırının içinde oynadığı sırada bir anda çöken çatı ve ahırın yıkılan duvarının altında kalarak ağır yaralandı.

Olay, Aksaray’ın Ağaçören ilçesine bağlı Camili köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Muhammet Eroğlu (22), kardeşi S. E. (10) ile birlikte köyün Şehit Rasim Bozkurt mevkisinde bulunan ve kullanılmayan harabe Ahıra girdi. Burada kardeşi ile oynayan genç, ahırın çökmesi ile göçük altında kaldı. Göçükten şans eseri kurtulan 10 yaşındaki S. E. abisinin yıkılan metruk Ahırın çöken duvarları altında kaldığını çevrede bulunan vatandaşlara bildirdi. Olay yerine giden  Köy Muhtarı Niyazi Şahan ve vatandaşlar genci göçük altından kurtarmak için mücadele etti. Muhtar Niyazi Şahan ve vatandaşlar ellerine geçirdikleri kürek ve kazmalarla sırtına kadar göçük altında kalan 22 yaşındaki Muhammet Eroğlu’nun çevresindeki taş ve kumları boşalttı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevke edildi. 112 acil yardım ekipleri ve vatandaşlar yaptıkları çalışmada genci göçük altından çıkarmayı başardı.

Yaralı genç 22 yaşındaki Muhammet Eroğlu  sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini ardından Ağaçören İlçe Devlet Hastanesine kaldırıldı. İlk müdahalesi Ağaçören İlçe Devlet Hastanesinde yapılan genç, daha sonra Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Yaralı gencin sağlık durumu iyi.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL