Genel

Aksaray Cumhurbaşkanını ve yol arkadaşlarını yalnız bırakmaz

Aksaray Cumhurbaşkanını ve yol arkadaşlarını yalnız bırakmaz

“Aksaray Cumhurbaşkanını ve yol arkadaşlarını yalnız bırakmaz”

Şehrin dört bir yanını karış karış gezerek çalışmalarını sürdüren AK Parti milletvekili adayları, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile hem masada, hem de sahada söz sahibi olan Türkiye’nin karşısında kimlerin olduğunu aktarıyor.

AK Parti Aksaray Milletvekili Adayları Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy, Sevinç Kasal, Av. Sinan Özkan yoğun bir tempoyla çalışmalarını sürdürüyor.

İlçe ilçe, belde belde, köy köy gezen aday vatandaşların gönlüne giriyor. Sıkı bir çalışma temposuna giren adaylar hükümetin projeleri ile birlikte Türkiye Yüzyılı vizyonunu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu ile dünyada söz sahibi olan Türkiye’nin, bugün geldiği konumu vatandaşlara aktarıyor.

AKSARAY CUMHURBAŞKANININ ARKASINDA

Sahada vatandaşların kendilerine ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik desteklerini yakinen gördüklerini ifade eden Milletvekili adayı Cengiz Aydoğdu, “Bir dünya liderinin ardında siyaset yapmak bizler için büyük bir gururdur. Aksaray’ımızın dört bir yanında insanlarımız Sayın Cumhurbaşkanımıza bizler aracılığı ile teşekkür ediyor ve özel olarak dualarını gönderdiklerini ifade ediyor. Milletimiz kendisine hizmet edenin, kendisini sevenin ve gönül siyaseti yapanın farkındadır. Aksaray Cumhurbaşkanının arkasında, davasının yanındadır” dedi.

Gittikleri her yerde müthiş bir coşku ve heyecan olduğunun altını çizen Aydoğdu sözlerini şöyle sürdürdü; “Allah’ın izniyle hangi mahallemize gittiysek, hangi mahallemizde toplantı yaptıysak, hangi ilçemize gittiysek, hangi beldemize gittiysek, hangi köyümüze gittiysek, oradaki coşkuyu, oradaki azmi, oradaki dinamizmi, oradaki hareketliliği görmemek mümkün değil. Aksaray ayakta. Aksaray ben AK Parti’deyim, ben AK Parti ile birlikteyim, ben Cumhurbaşkanımızın yanındayım ve ben Cumhurbaşkanımızın emanet ettiği milletvekili adaylarımızın yanındayım diyor. Yedili masanın mantığı, fikri, görüşü ve onun etrafında birleşmiş olanlar 14 Mayıs’ta kendilerine bir tek hedef belirlemişler. Recep Tayyip Erdoğan gitsin yerine kim gelirse gelsin. Biz Aksaray’dan onlara ve yolunda gidenlere sesleniyoruz. Sizin bu hevesiniz kursağınızda kalacak ve 14 Mayıs akşamı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye’nin yeniden Cumhurbaşkanı olacak.”

“LAF OLSUN DİYE DEĞİL, YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATI”

Uzun yıllar devam eden siyasi hayatının tecrübesini milletvekili olarak Aksaray için kullanacağını ifade eden Hüseyin Altınsoy ise, “AK davamın birçok alanında görevde bulundum. En son olarak Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle 2 dönem Aksaray İl Başkanlığını görevini yürüttüm. Görev süresince ilimize birçok yatırımı kazandırdık ama reklamını yapmadık. Çünkü bu bizim asli görevimizdi. Yarın seçimden sonra biz bu AK Parti milletvekillerine oy verdik ama helal olsun onlara dedirtecek çalışmaları hayata geçireceğiz. Aksaray’da milletvekillerimizle uyum içinde şehrimize hizmet edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

“AKSARAY BİR OYUM ERDOĞAN’A, BİR OYUM AK PARTİ’YE DİYOR”

Aksaray’da dev yatırımların devam ettiğini ve 14 Mayıs sonrasında da devam edeceğini vurgulayan Milletvekili adayı Sevinç Kasal ise, “Aksaray için çok çalışacağız. Biz gittiğimiz her yerde bir oyum Erdoğan’a bir oyum AK Parti’ye diyen vatandaşlarımızın samimiyeti çalışmalarımıza güç veriyor. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Aksaray’ımız için, gençliğimiz için, şehrimiz için gece gündüz çalışacağımızdan kimsenin tereddüttü olmasın. Aksaray’ı daha da ileri doğru taşıyacağız. Bizden öncekilerin gayretlerine şahidiz biz şimdi bu gayreti daha da ileri taşımak için elimizden geleni yapacağız” ifadelerine değindi.

“AKSARAY ONLARIN BU HEVESİNİ KURSAKLARINDA BIRAKACAK”

14 Mayıs seçimlerinin önemine bir kez daha vurgu yapan Milletvekili adayı Av. Sinan Özkan, “Bu seçimin değeri her geçen gün daha da fazla ortaya çıkıyor. Bizler ilk andan beri kader seçimidir diyoruz, yol ayrımıdır diyoruz, dönüm noktasıdır diyoruz. Bugün 6’lı masa ortakları, HDP bayrakları altında zafer işareti yaparak miting yapıyor. Genel Başkanları, milli teknolojilerin sergilendiği Atatürk Havalimanını ABD’li bir şirkete vermeyi taahhüt ediyor. Bu Amerikalı şirketin CIA’nın ortak çalıştığı bir firma olduğunu görüyoruz. Bunların vatanla, milletle derdi var. Bunların bizim hiçbir değerimizle alakası yok. Bu seçim vatan, millet meselesi olmuştur. Onların 14 Mayıs’ta bir hedefi var. İnşallah Aksaray onların bu hevesini kursaklarında bırakacak” dedi.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL