Genel

Aksaray Belediyespor Yönetiminden topluca istifa

Aksaray Belediyespor Yönetiminden  topluca istifa

Loading

Son Dakika ;Aksaray Belediyespor’da topluca istifa depremi . Başkan Özkök yönetim olarak topluca istifa ettiklerini açıkladı.
Aksaray Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Özkök, yönetim kurulu ile birlikte Aksaray Belediyespor yönetiminden istifa ettiklerini açıkladı.
Özkök katıldığı özel bir televizyon programında yaptığı açıklamada,”2021-2022 Futbol sezonunda 68 Aksaray Belediye Spor Kulübü yönetimini oluşturmaktan büyük onur ve gurur duydum. Görevi devraldığımızda bu sezonda takıma hedef koyarak şampiyonluk yolunda gelmiş olduğumuz, play-off sıralamasında yer almış bulunmaktayız. Öncelikle şehrimizin takımına sahip çıkan, Aksaray Valimize, Aksaray Belediye Başkanı yönetimine ve takımın gerçek sahibi olan asil taraftarlarımıza, futbolcularımıza, teknik heyetimize bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmalar ve katkılarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.
Bugün itibariyle yönetim olarak almış olduğumuz kararlar doğrultusunda görevi bırakarak, bundan sonraki görev alacak ekibe başarılar diliyorum.” dedi .

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL